Потрібна допомога небайдужих!!!

17 травня 2017
Редакція
Нещодавно до нашої редакції надійшов лист від дівчини, котрій потрібна ваша допомога! 
 

Більше дізнатися про Вікторію та її історію ви можете на її сайті: help-victoria.blogspot.com

Допоможіть мені почати жити, а не існувати!

Доброго вам дня. Прошу Вас звернути увагу на мою історію.

Мене звуть Вікторія, мені 31 рік. Я народилася 9 травня, в День 40-річчя Перемоги. Думаю, що Ви здогадалися, які акушери бувають у святкові дні... Під час пологів мені пошкодили хребет і в шестимісячному віці поставили діагноз: Дитячий Церебральний параліч, спастичний тетрапарез - скутість м'язів, як верхніх, так і нижніх кінцівок. Лікарі говорили, що я взагалі ніколи не буду ходити. У 5 років мені підрізали сухожилля на ногах, після операції місяць перебувала в гіпсі, розтягнута майже на шпагат.

І тільки, завдяки мамі, її вірі в моє майбутнє, в шестирічному віці я почала робити перші кроки. Мама возила мене в різні санаторії і дитячі реабілітаційні центри. У 9 років я змогла піти в спеціалізовану школу-інтернат для дітей з наслідками поліомієліту та церебрального паралічу. Незважаючи на те, що мені дуже важко було ходити (ходила дуже важко і повільно), і працездатною була лише ліва рука, я нормально закінчила школу.

Після школи вступила до Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна" (ВМУРоЛ) на факультет документознавство та інформаційна діяльність, який успішно закінчила, отримавши диплом з відзнакою.

Мене могли б взяти на роботу, але відсутність довідки з Медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), позбавляє мене такої надії (за українським законодавством інвалід I групи не має права працювати).

У 2012 році в Інституті нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова НАМН України мені прооперували праву руку - вона почала трохи слухатися.

Незважаючи на це, я самостійно себе обслуговую: можу приготувати їжу, випрати, прибрати в будинку. Потихеньку пересуваюся по квартирі. Ось тільки вийти самостійно на вулицю не в змозі - немає впевненості в ногах.

Нещодавно у мене з'явилася надія стати на ноги, самостійно вийти до людей. Але для цього необхідно зробити операцію на головному мозку - вставити в імплантат-стимулятор (нейростимулятор мозку, котрий блокує мимовільні рухи). Вся ця система коштує 492 тисячі 200 гривень або 20 тисяч доларів (курс долара на 10.06.2015). У нас з мамою таких грошей немає. Ми живемо на 2 пенсії. Допомоги чекати немає звідки. Більше нікого у нас немає. Звертатися до фондів немає сенсу, оскільки в Україні йде війна. Скрізь отримую відмову.

Я сподіваюся, на підтримку благодійників і вірю, завдяки небайдужим людям потрібна сума буде зібрана. Як то кажуть: "З миру по нитці". Якби кожна людина, яка почитала мої пости, перерахувала, 5-10 гривень (не думайте, що це мало) за півтора року можна було би придбати нейростимулятор.

Я мрію, що після операції у мене почнеться нове життя, в якому я буду самостійною фізично і фінансово. Нарешті зможу стати для мами справжньою опорою, оскільки вона не молодіє. Може навіть зустріну хорошого чоловіка і, дасть Бог, ми створимо з ним сім'ю. Це моя мрія.

На сайті tsn є моя історія. Ось посилання:
tsn.ua/dopomoga/viktoriya-spodivayetsya-na-dopomogu-nebayduzhih-555320.html
ru.tsn.ua/dopomoga/viktoriya-nadeetsya-na-pomosch-neravnodushnyh-545462.html

АБО хоча б зробіть, будь ласка, репост цього тексту!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ:
УкрСиббанк
Одержувач: Терещенко Вікторія Миколаївна
Найменування банку: АТ "УкрСиббанк"
Номер рахунку: 26254009038828
МФО: 351005
ІПН: 3117523586
Для поповнення на карту: 5169307500486688
Одержувач: Терещенко Вікторія Миколаївна
Карта ПриватБанку 5168 7573 1938 4196

Мої контакти:
e-mail: tereshchenko_victoria@ukr.net
тел .: +380678644238


Не будьмо байдужими, спільними зусиллями ми можемо допомогти Вікторії здійснити свою мрію! 
(На вимогу, можемо надати копії документів для підтвердження)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше