Піжамний look — комфорт чи й модний outfit?

Кажуть, що самопочуття людини тримається на трьох китах — правильне харчування, регулярні тренування і повноцінний сон. Сьогодні поговоримо з вами про останнє.

Крім зручного ліжка, не менш важливо вибрати правильний одяг, який сприятиме не тільки здоровому сну, а й підніме настрій перед тим, як ви відправитеся в царство Морфея.

Давайте пометикуємо, якими ж мають бути піжами, щоб повністю відповідали нашим вимогам.

Не секрет, найперше треба звернути увагу на матеріал, з якого виготовили цей одяг.

Радимо звернути увагу на бавовну — 100% натуральна тканина, яка чудово підійде для щоденного користування в будь-яку пору року, адже має безліч варіантів плетіння: від тонесенького штапелю до м'якої та теплої бавовни. Якщо говорити про застібки, то ґудзики будуть універсальним варіантом.

Візьми до уваги, що твоє нічне вбрання не має сковувати рухи.

Щоб потішити себе та свою половинку, не забувай про естетичний вигляд. Вибери колір піжами під настрій, можливо, з яскравим принтом, а може, у стриманому, однотонному кольорі. Якщо губишся у виборі, рекомендуємо сайт бренду, де ти знайдеш саме ту піжаму. Яскраву, стриману чи екстравагантну — ту, яка відповідає твоєму настрою та стилю! 

Pjmood почали свою роботу 2017 року, проте вже встигли завоювати довіру клієнтів, завдяки виробам високої якості. Девізом молодої команди є "Інші тебе бачать — ми відчуваємо".

Найважливіша філософія бренду — твій комфорт. Кожна піжама виготовляється у фабричних умовах з дотриманням високих стандартів якості та санітарних норм, а дизайн піжам підбирається з урахуванням модних тенденцій. Тут можна "підігнати" піжамку під фігуру, а також нанести ексклюзивні над​писи, скажімо, ваші ініціали. Ми вже казали, що все це дуже оперативно?

Тому, якщо хочеш відчути себе особливою чи, може, згадати ті приємні моменти, коли уявляла себе справжнісінькою принцесою, обирай Pjmood. Адже цей бренд завжди знає, який у тебе настрій. 

Бувають дні, коли хочеться ходити в піжамі з ранку до вечора. І ти можеш собі це дозволити, залишаючись при цьому жіночною та елегантною. Крім того, безліч яскравих фото, на яких ти виглядатимеш цікавою та домашньою, тобі забезпечено.

Якщо раптом загубишся у виборі, консультанти залюбки допоможуть отримати саме твою піжаму. Аби підкреслити особистість, при тому почуватися комфортно, обирай піжами від Pjmood. Тоді гарне самопочуття справді гарантовано!

А чи варто згадувати, що піжамна мода ось вже кілька років підкорює серця модниць з усього світу? Піжамний look від цього бренду гарантовано не залишить тебе непоміченою! 

На особливий випадок чи просто на щодень. У будь-якому разі, зробивши таку покупку, твій гардероб лише подякує. Будь стильною, будь в тренді.

Соцмережі бренду:

Instagram  

Facebook.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Марина 27 березня 2019
Халатов выбор сейчас везде велик, а вот я нашла классную пижаму на Свитстайле, как детский человечек, на заклепках, с капюшоном, во весь мой 176 см рост, крутяцкая!!!! Думаю, сестра б оценила))