Олександр литвиненко: що є щастя?

«Щастя – це, напевно, рух назустріч один одному. Не важливо, в якому спілкуванні. Чоловік – жінка. Людина – держава. Батьки – діти. Рух назустріч один одному»

Людмила Путіна.

Знаходячись у гостях у своїх друзів-чеченців, я дивився документальну стрічку про те, як російська воєнщина стирає з лиця Землі ічкерійські міста та села, жорстоко та безжально знищуючі жінок, старих та дітей. Протягом півтори години я був свідком звірячих злочинів та неймовірних страждань тих, кому пощастило народитися та жити на цьому світі людьми вільними та гордими.

Слід віддати належне авторам стрічки, у якій не було ніякої пропаганди – тільки правда. Правда і нічого окрім правди. І коли в черговий раз з екрану телевізору на мене дивився сивий старий, що втратив дах на головою, або п’ятирічний хлопчик з очима дорослого чоловіка, мені було жахливо соромно від того, що я РОСІЯНИН, і мені, неначе з голови до ніг вимазаному грязюкою, хотілося мочалкою здирати з себе шкіру разом з своєю національною приналежністю до «вєлікого і могучєго» россійського народу.

Дивлячись на всі жахи цієї війни, горе та страждання беззахисних людей, чеченські чоловіки мовчки стискали кулаки, чеченські жінки тихо плакали, а мені хотілося тільки одного – гарячого душу й здирати, здирати, здирати все те, що ми називаємо словом «РОСІЯНИН», і щоб від мене ніколи більше не смерділо русизмом.

Володимир Буковський одного разу, розмірковуючи про Росію та росіян, заявив: «Путін?! Це не росіянин, у таких вбивць та покидьків немає національності. Росіяни – це такі як я, Сахаров та Солженіцин».

Нема сумніву в тому, що Володимир Буковський і на цей раз виявився правий, і у таких, як Путін, дійсно немає національності. А як же тоді бути з іншими 145 мільонами, без мовчазної згоди яких не було б на цій землі путіних та подібних йому виродків та негідників? І до якої національності належать ці мільйони мовчазних та покірних особин, що досі за звичкою називають себе РОСІЯНАМИ?

Так що ж є щастя?

Щастя – це коли не приховуєш свою національність!

Щастя – це коли за Батьківщину не соромно!

Щастя – це коли тобі у спину не плюють лише за те, що ти РОСІЯНИН!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше