Новий тренд в світі моди: взуття на різьбленій деревяній підошві

14 липня 2016
Іринка
Багато взуття не буває, і з цим погодиться кожна жінка. І повірте, як би багато туфель не було у вашому гардеробі, таких як ці там точно немає. Принаймні, поки що.

Ця серія взуття називається Saigon Socialite, створена в'єтнамською компанією Fashion4Freedom. Верх кожної пари виконаний зі шкіри, а підошва - з дерева, оброблена за давньою в'єтнамською технікою різьби по дереву. Такий стиль віддає данину традиціям і, в той же час, надає їм сучасного вигляду. Створення однієї пари займає до трьох тижнів, що робить модне взуття ще й витвором мистецтва.

Fashion4Freedom безкоштовно надає взуття сирітським притулкам, а також дарує невикористані матеріали школам. А ще компанія навчає місцевих сільських жителів технологіям виробництва, щоб допомогти їм збільшити свої доходи. Тому, придбавши таке взуття, ви не тільки поповните свою колекцію ексклюзивним виробом, але також можете бути впевнені, що частина ваших грошей підуть на добру справу. Як, ви все ще сидите? Мерщій замовляйте собі пару цих чудових туфель! 

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com