Найважливіший винахід людства.

28 листопада 2021
Олександр Лисенко

Історію пишуть переможці. 

Але все виглядає не так однозначно, якщо писати її за допомогою блокчейну.

Будова блокчейну, що став основою для створення біткоїна, складається з інформаційних блоків, що пов'язані один з одним. Після того як інформацію занесено, блок закривається і відкривається новий, він, крім нової інформації, отримує в спадок все від своїх попередників. Після відкриття нового блоку змінити щось в більш ранніх версіях практично неможливо, і саме ця технологія дозволила створити згадану вище віртуальну валюту, за одиницю якої сьогодні дають близько шістдесяти тисяч зовсім не віртуальних доларів. 

Схоже що блокчейн - це найвидатніший винахід в історії людства, бо саме завдяки йому ця сама історія людства тепер може зберігатись для наступних поколінь без коригувань чи доповнень. Відсьогодні кожен мусить замислитись, чи варто грати в гру “пан або пропав” сподіваючись, що в разі успіху все перепишеться на користь переможця. Гітлер, наприклад, цілком вірогідно не мав наміру нести відповідальності за геноцид євреїв в довгостроковій перспективі, а планував звинуватити у ньому комуністів чи ще когось.

В майбутньому історію будуть вивчати ділячи її на три періоди: до Різдва Христового / після / за Блокчейну.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше