Наближається щось занадто шокуюче

Світ перейшов до нового  етапу  глобального зіткнення

 диктатур  типу російської чи китайської,

 і він буде виснажливим для всіх.

Не тільки для України, яка є лише фрагментом цієї боротьби.

Віталій Портников

Людство переживає процес оновлення. Ми залишаємо стару Матрицю управління (3D Матрицю), яка руйнується навколо нас. Викриваються ілюзії, що скріплюють старий тривимірний світ.

Ви можете подумати, що старі системи управління стали сильнішими та голоснішими, ніж будь-коли. На перший погляд, може здатися, що структура управління посилила свою хватку і контроль. Чим сильніший поштовх, тим сильніший опір. Чим більший контроль запроваджує 3D  Матриця, чим жорсткішою вона стає, і чим безглуздіші її правила, тим більше людей чинить опір. 

Вірним є і протилежне - чим більше людей прокидається і залишають Матрицю, тим більш божевільною є реакція тих, хто перебуває при владі та контролі. Це наш колективний момент Відродження. Однак Відродженню завжди передує смерть старого. (Цей процес ми наочно спостерігаємо у нацистській Росії - ВЗ)

Багато хто з нас проживають етап смерті старої системи. Ми можемо відчувати шок і заперечення щоразу, коли відкривається інший шар ілюзії, і кожного разу, коли ми розуміємо, ми бачимо правду, про яку ми не знали. Заперечення може бути емоційним та психологічним механізмом виживання, коли ми дізнаємось щось шокуюче, щоб його можна було негайно поглинути.

Гнів - це природна частина процесу. Ми можемо відчути гнів стосовно тих, хто створив цю ситуацію, а також гнів по відношенню до інших людей, бажання повернутися до того, як все було раніше. Це гачок, який змусить людей грати разом, але лише на певний час.

Немає повернення до того, як це було. Залежно від того, як ви вірили в інститути 3D  Матриці, виникає розчарування. І навіть якщо ми ніколи не довіряли, щоб усвідомити глибину та масштаб навмисного обману та планів контролю, це все може завдати нам травму.

Нарешті, прийняття та надія, примирення ситуації дає сили, оскільки звідси ви можете рухатися вперед. Це не означає прийняття антиутопічної реальності. Це означає прийняття та чітке розуміння того, що ті, хто при владі не піклуються про наші інтереси. (Українці в цьому наочно пересвідчились щодо корумпованої і зрадницької влади «зеленої шантропи» в Україні, що особливо виразно проявилося під час російського вторгнення в Україну – ВЗ).

Ми повинні прийняти смерть наших старих ілюзій, якщо хочемо перейти до наступної глави людства. Надія на просування існує серед мільйонів людей. Це зміна, яку ми чекали. Стара структура влади знала, що це наближається. Ми повинні віддати владі належне, наскільки все це було організоване, але вони не можуть згасити Світло, що приходить на Землю.

Вони не можуть скасувати долю. Все більше людей оберуть свободу. Кожна річ, яка зараз відбувається на планеті, має божественну мету. Старий світ змушений стати голоснішим і потворнішим, щоб підштовхнути більшість до повного пробудження. (Наочними образами «старого світу» є путінська нацистська Росія і комуністичний Китай – ВЗ).

Тим часом ті, хто вже прокинувся, тримає світло і нову часову лінію. Будьте обережні, зосереджуючись у цей час. Пережити Відродження - це непроста справа.

Зверніть увагу на свої почуття і визнайте, що багато з того, що ви бачите і відчуваєте щодня, - це природні етапи процесу смерті старої системи, навіть якщо інші частини вас схвильовані появою нового світу.

www.youtube.com

Канал Эра Водолея

Фрілансер Валерій Зміївський

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше