Made in Ukraine: жіноча білизна ручної роботи

4 березня 2016
Plastylina
Мода на мереживну білизну ручної роботи в Україні з'явилася зовсім нещодавно, і, мушу зізнатися, не уявляю, як ми могли досі жити без цієї мереживної втіхи. Все таки, білизна займає дуже важливу частину нашого повсякденного життя. Кожного дня ми відкриваємо свою шафу і робимо цей не легкий вибір :)

Тим жінкам, хто ще не встиг потішити себе таким комплектиком, готується до дня всіх закоханих чи іншої особливої події, або/та чоловікам, які шукають оригінальний подарукок своїй половинці, присвячується підбірка найкращих українських брендів жіночої білизни ручної роботи за помірною вартістю.

♔ ♔ ♔
L A D Y    H U N T E R    L I N G E R I E


Основна ідея та концепція бренду Lady Hunter в тому, що жіноча білизна - це свого роду зброя. Саме те, що додає впевненості власній привабливості та спокусливості, навіть під джинсами та скромним светриком. В красивій білизні жінка світиться і відчуває себе розкішно! Семе звідси з'явилася ідея фірмових револьверів на комплектах та провокаційний слоган: "Forbidden games started" (пер. Заборонені ігри почалися) та ще багато різних деталей, які роблять Lady Hunter lingerie концептуальним брендом.

Найпопулярнішими замовленнями є безкаркасна білизна, яку доповнюють ущільнювачем з натуральних тканин, що не шкодять шкірі. Такі варіанти забезпечують кращу підтримку та дозволяють носити таку білизну з будь-яким одягом. Окрім чорного, червного та синього, покупці експерементують та замовляють різноманітні яскраві відтінки.

Для створення комплектів Lady Hunter lingerie використовуються тільки брендові якісні матеріали, як Valentino, Solstiss, натуральний шовк від Dior та Escada. Засновники бренду дуже відповідально ставляться до вибору якості матеріалів, швів та навіть ниток. Середня вартість комплекту 1000 грн, виконання 7-14 днів.



♔ ♔ ♔
M A R Y   J A N E
 

Білизна - відома слабкість кожної жінки, проте не так легко знайти красиву річ за доступною ціною. Так і з'явився бренд "Mary Jane". "Для виготовлення мереживних комплектів я використовую тільки італійське мереживо, оскільки якість для мене на першому місці" - підкреслює Мар'яна (засновниця та дизайнер бренду).

Ідея створення нижньої білизни виникла давно, але була реалізована тільки минулої осені. У дизайнерки великі плани на майбутнє, а саме розширити асортимент виробів купальниками і такими ж спокусливими та якісними піжамами, а також відкрити власне ательє. Середня вартість комплекту 600 грн, виконання 3-5 днів.
 

♔ ♔ ♔
E V T E R P A

Evterpa - одна з дев'яти муз давногрецького пантеону, тому власниці білизни цього бренду відчувають себе cправжнім втіленням жіночності та ніжності. "Філософія бренду - протест проти не зручної білизни, пуш-апу та неприродніх форм одягу. 

"Evterpa - білизна для романтичних молодих жінок, які в тканині, кольорі та фактурі поціновують ніжність, вишуканість, миловидність", - зазначають Юлія Єрмолаєва (організатор, засновниця) та Алла Першина (дизайнер, модистка). На нові ідеї дівчат надихає саме мереживо. Середня вартість комплекту 500 грн, виконання 1-2 дні.
 

♔ ♔ ♔
A  N  V  I

Бренд ANVI складається з двох перших складів імен сестер Хоминець - Анжеліка та Віктоія- ANVI. Оскільки одна з сестер займається спортом і приймає участь в багатьох фітнес та бікінні змаганнях, часто доводилося купувати білизну для фотосесій. Семе так і з'явилася ідея випустити лінію спокусливої білизни і виручити сестру :) Вікторія не очікувала такого задоволення від цього процесу та безмірної кількості ідей.

Мета бренду ANVI - дарувати людям позитивні емоціі та радість! Краса повинна бути не тільки зовні, а й з середини! В першій колекції переважають гарячі та популярні кольори у білизні: чорний, червоний, білий! В процесі створення дизайну комплектів, дизайнерку надихають солодощі. Для комплектів використовується якісне французьке мереживо.

♔ ♔ ♔
B I Z E T     L I N G E R I E

Bizet lingerie - це український бренд вишуканої жіночої білизни, створений прикрашати сіру буденність. Якість, краса та комфорт - це те, чим керується цей бренд при створені кожного комплекту. "Хочемо бачити кожну українку жіночною та здоровою, тому принципово не використовуємо шкідливих для жіночого організму елементів білизни: металевих кісточок та поролону. 

Особливу увагу приділяємо підбору тканин, тому частіше за все використовуємо італійське мереживо'', - розповідають Bizet. Окрім мережевної білизни, можна замовити комплектик з натуральних тканин. Середня вартість комплекту 600 грн, виконання 2-5 днів.
 

♔ ♔ ♔
S O   F O X  Y

Бренд So Foxy з’явився зовсім нещодавно. Маленька родинна команда вирішила створювати неповторні, веселі та потішні речі для усунення буденності та рутини у спальні. "Мабуть, рудий колір та поведінка лисички здаються мені тим необхідним, що пасує кожній дівчинці. Лисиця в мене асоціюється з хитрим, гарним, та лагідним створінням, яка граючись проводить своє життя", - посміхається засновниця бренду.

So Foxy – створенно граючи, щоб дарувати насолоду та красу. Комплектики створюються з цікавих та нетипових тканин. На даний час в Украіні складно або майже неможливо знайти яскраві і веселі принти, тому завдяки частим подорожам, у клієнтів бренду з'являються цікаві і неповторні комплектики. Слідкуйте за лисицею, та отримуйте задоволення від краси навколо! Середня вартість комплекту 800 грн, виконання 2-5 днів.
 

♔ ♔ ♔
K A R R A   L I N G E R I E


"Бренд "Karra", скоріш за все – приємне хобі, яке приносить радість не лише мені", - ділиться дизайнерка Оксана (засновниця). Перші комплекти вчилась робити на собі, подругах та вивчаючи різноманітну літературу. Створюється білизна за принципом "саме для тебе", адже з кожним клієнтом обговорюються всі деталі та вкладається щось неймовірно тепле та ніжне від дизайнерки.

Клієнти "Karra" люблять бути спокусливими, адже в замовленнях переважають бордові, червоні та чорні кольори. Саме вони надають впевненості та трішки зухвалості. Унікальність бренду в особливому ставленні до кожного замовлення, кожен комплект завжди буде "теплішим для душі". Середня вартість комплекту 450 грн
.

♔ ♔ ♔
F O L I E   L I N G E R I E

Молодий бренд Folie Lingerie пропонує, окрім улюблених усіма трикутничків, більш широку сітку розмірів, зі сформованими чашками, кісточками, з різними видами підтримки та специфічною підтримкою для великих грудей, чого на даний момент в Україні дуже мало. "Folie" в перекладі з французької означає "безумство". "Ми вирішили, що це слово повністю характеризує те, наскільки ми шаленіємо від жіночої білизни", - розповідають Оля Гаценко та Катя Глибченко (засновники бренду).

Дівчата займаються ескізами, вибором матеріалів, дизайном кожної моделі в індивідуальному порядку. Команда Folie Lingerie планує розвиватися та вдосконалюватися у сфері білизни та поступово розширювати лінійку, експериментувати с формами та відтінками. Цього року планують приділити більше уваги білизні з бавовни та білизні для дому та сну.
Середня вартість комплекту 700 грн, виконання 2-5 днів.
 

♔ ♔ ♔
K R A L Y A     L I N G E R I E

Kralya - український бренд, про що й говорить його назва. Милозвучне українське слово "краля" передає багатогранність жіночого образу, унікальність та неповторність. Саме такими і є власниці білизни цього бренду. Філософія бренду зрозуміла і доступна - це бажання створювати білизну, яка задовольнить всі потреби жінок різного віку та соціального стану.

Пошиття комплектів виконується висококваліфікованими майстрами та на професійному обладнанні. Команда черпає натхнення з власних ідей та світових новинок, а інколи і саме мереживо стає головною музою. Дизайнери відповідають за якість тканини та пошиття і планують створити український бренд, який не буде поступатися світовим аналогам. Середня вартість комплекту 700 грн, виконання 2-5 днів.
 

♔ ♔ ♔
S E A   S E E   Y O U

Sea see you - український бренд дизайнерської білизни ручної роботи. Бренд пропагує невинні трикотажні комплекти з ноткою грайливої спокусливості та сексуальності. Вибираючи білизну Sea see you, жінкам не доведеться робити вибір між комфортом та жіночністю! Середня вартість комплекту 500 грн, виконання 4-5 днів. 

♔ ♔ ♔

Нижня білизна - дуже особиста та інтимна частина гардеробу кожної жінки, і в ньому просто повинен бути ідеальний мережевний комплектик, який буде піднімати настрій і дарувати особливі невагомі відчуття жіночності та спокусливості впродовж дня.

Сподіваюсь, завдяки цій підбірці неповторної білизни від наших талановитих українських дизайнерів ви оберете для себе той ідеальний комплектик. Вдалих покупок! Made in Ukraine!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Kajool-Khan Kajool-Khan 2 лютого 2016
Класс! Як багато гарного мереживка
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше