Лютий. Актуальні фрази місяця
Андрій Піонтковський, політичний експерт

«Збройні сили України зробили набагато більше, ніж усі політики разом взяті. Вони перевернули свідомість усього Заходу. Нині на екранах телебачення лише тема України. Спостерігається величезний сплеск симпатій.

Політики та бюрократи Держдепу США та ЄС зараз просто змушені задерти штани і бігти за громадською думкою. Світ сприймає Україну як 300 спартанців, які захищають увесь світ від шаленого тирана з ядерною бомбою.

Наразі вже німці не опираються від відключення Росії від SWIFT. Ми бачимо зміну свідомості світу. Україна вже здобула колосальну моральну підтримку всього світу.

Цей світовий процес починає впливати і на Росію... З кожною годиною майбутнє місце Росії у світовій свідомості для пост путінського політичного світу складається і зміцнюється як образ держави ізгоя, який залишиться на роки, чи на десятиліття. Росіянам доведеться так само довго відмиватись від Путіна, як німцям довелося відмиватись від Гітлера».

Фрілансер Валерій Зміївський

PS

Заробіток в Інтернеті:

https://peer2profit.com/r/164063913361ca2a9d18721/ru

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Цікаве занурення у новий виток пристрасті через роки: рекомендації, як розпалити знову вогник пристрасного кохання
Невирішені конфлікти та непорозуміння можуть стати перешкодою. Навчіться вислуховувати один одного, виражати свої почуття та домовлятися про компроміси. Розв'язання конфліктів буде сприяти покращенню вашого зв'язку та підтримувати пристрасть.
Читати більше