Людина-Портал. Кристалічні люди

Багато людей в розгубленості: «що відбувається?», і, природно, вдавати, що нічого не відбувається, вже не вийде. Яким я буду, де я житиму? Все, що розділяється від загального цілого – само знищується, а все, що об'єднується – відроджується з попелу і рухається на планеті Земля у п'ятимірний простір, де відсутній час. І багато людей вже відчувають, що всі процеси прискорюються. Багато хто з нас вже є порталами четвертого і п'ятого вимірів. Що з нами відбувається? Як ми житимемо? Ці питання хвилюють наш переобтяжений розум.

У четвертому вимірі навколо Землі існує структура у вигляді кристалічної решітки Землі – Мер-Ка-Ба. В цьому кристалі виникають і розповсюджуються подовжні електромагнітні хвилі. Саме по собі четверте вимірювання є властивість психічної енергії – ми стаємо кристалічними. Хто такі кристалічні люди? Трохи історії…

Багато тисяч років тому на планеті в системі Сиріусу існували дві раси розумних істот. Одна – з планети Крон, була гуманоїдною, і називала себе цивілізацією кристалічних людей. Представники іншої цивілізації мали левоподібний вигляд, і іноді теж відвідували Землю. В схожості Сфінкса з левом немає простої випадковості. Левоподібних сфінксів ставили біля пірамід на згадку про представників цієї, що вражає уяву землян, цивілізації. В легенді про Шамбалу мовиться, що з Сиріусу на Землю, через сузір'я Оріон, що є каналом, через який енергія Сиріусу досягає Сонячної системи, був доставлений гігантський кристал – камінь Чантомані, створений кристалічними людьми для протягування Тонких енергій з Вищих вимірів.

Чантомані є кристалом Життя і Свідомості, що підвищує вібрації і допомагає у сфері його впливу швидше рухатися по спіралі еволюції. Невеликі уламки Чантомані були закладені в Землю, в місцях виникнення в майбутньому Центрів культури або цивілізацій. Також невеликі шматки метеорита даються на зберігання найбільш значущим людям, вчителям людства.

 Наприкінці XIX століття від контактерів були одержані відомості ще про одну цивілізацію – з Альфа Центавра, що вважає себе кристалічною. Її представники, які прилетіли на Землю, називалися синами вогню, носіями Знань. Вони стверджували, що мозок є субстанцією рідких кристалів, як і все в людині і навколишньому його світі. Так званий Четвертий вимір, в якому ми зараз рухаємось разом з Землею, є властивість психічної енергії. В цьому просторі Четвертого виміру навколо Землі існує структура у вигляді кристалічної решітки – Мер-Ка-Ба. Енергетичні кути її мають форму пірамід. Властивості Мер-Ка-Ба детально описані в книзі Друнвало Мельхиседека «Таємниця квітки життя».

Напіваморфні кристали у вигляді так званих стихійних проявів – це субстанція не проявленого Духу, що насичує простір. Пізніше фізик Рендалз виказав припущення, що наша планета утворена рідкокристалічними структурами, і що вона сама є гігантським кристалом. В цьому кристалі виникають і передаються подовжні електромагнітні хвилі. Мозок людей, які володіють паранормальними здібностями, теж випромінює не традиційні поперечні, а подовжні хвилі, що резонують з випромінюванням кристала Землі. Звідси можна зробити висновок, що людина є активною частиною монокристала, яка взаємодіє з ним як частина з цілим, і яка отримує відгук від кристала. 

Вчені вважають, що структура води теж складається з рідких кристалів, що ковзають один відносно іншого. Людина більш ніж на половину складається з води, тому можна сказати, що ми, як і цивілізація Сиріусу, є кристалічними людьми. Вода накопичує і зберігає накопичену нею інформацію, і їй неважливо, на якій мові з нею спілкуються. Вона розуміє будь-яку мову. Це винайшов японський учений Масару Емото. Його досліди показали, що кристали, що утворюються з води, розрізняються великою різноманітністю залежно від характеру інформаційної дії на них.

Основою структури кристала води є шестикутник. Простір і час не є перешкодою для передачі інформації через воду. Вода, що знаходиться в організмі, запам'ятовує всі наші повсякденні думки, відчуття, емоції і в той же час вона сама сильно впливає на людину залежно від збереженої нею (водою) чужої інформації. Космос через воду робить вплив на розвиток людини.

Ні для кого не секрет, що людина не може жити без води. Ні для кого не секрет, що людина приходить до свого природного кристалічного стану. І ні для кого вже не буде секретом, що людський мозок набуває усіх характеристик для багатовимірного використання операційної системи мозку. Ми рухаємось у п'ятимірний простір. Це треба сприйняти як чудо, це треба сприйняти як велику радість, це треба сприйняти як те, що ми просто забули і нам потрібно просто пригадати. Ми рухаємося в свою кращу якість самих себе…

www.youtube.com

Канал Лори Шереметьєвої

Фрілансер Валерій Зміївський

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше