"Лісова пісня" в арт-центрі Якова Гретера!

22 грудня 2015
Таня
10 грудня в арт-центрі Я. Гретера відбулося урочисте відкриття першої персональної виставки "Ліс. Пісня" молодого львівського живописця Ореста Дениса, названа "зеленою колекцією", яка відображає неповторну красу природи його рідного краю. Роботи художника - не просто пейзажі: зображуючи видиме, автор наповнив картини власними почуттями та бажаннями.
Відкриття проекту "Ліс. Пісня" відвідали колекціонери сучасного мистецтва, митці різних напрямків. Гості з захватом сприйняли свіжість та щирість в роботах автора, адже споглядали цю "лісову пісню" під чарівну музику, яка надихала Ореста творити. Та й сам митець каже: "Коли малюю, віддаю себе в  руки пристрасті та закоханості, не чую нічого крім музики. Дивлюсь на красу природи і малюю почуттями. Розум потрібен мені для життя, а малюю для серця. Це чесно, хоч і просто…". Додатковим джерелом натхненням для автора стали імпресіоністичні пейзажі Клода Моне.

Спеціально для гостей вечору виступила креативна студія імпровізації та ораторського мистецтва "Біла ворона" з неординарним перформансом, ставши добрими духами лісу, які супроводжували усіх присутніх в свій казковий та чудесний світ.

Ця виставка стала завершальним проектом після 4 років роботи Леонори Янко з арт-центром Я. Гретера та арт-галереєю "Мануфактура". За цей період було відкрито більше 20 нових арт-імен Україні та світу. Галерист Леонора Янко й надалі розвиватиме українське мистецтво.
 
10.12.15-31.01.16
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше