Креативін люди і талановиті діти запрошуються до участі в арт-конкурсі!

11 серпня 2016
Редакція
Запрошуємо всіх творчих людей і талановитих дітей взяти участь в традиційних і нових конкурсах рт Країна" і "Арт Країна Kids", фінальний етап яких відбудеться 28 вересня-1 жовтня 2016 в Києві в Міжнародному виставковому центрі.

Участь у конкурсах "Арт Країна" і "Арт Країна Kids" - це прекрасна можливість продемонструвати свої найкращі роботи гостям виставки та отримати приємні і корисні для рукодільників подарунки від партнерів та організаторів конкурсу!
 

Призи та нагороди конкурсу:

Приз глядацьких симпатій - персональна виставка в рамках Міжнародної виставки творчості HANDMADE-Expo весна - 2017.

Гран-прі конкурсу - безкоштовна участь в Міжнародній виставці творчості HANDMADE-Expo весна - 2017 і розміщення реклами в каталозі та електронному каталозі на сайті виставки www.handmade-expo.com.ua.

Роботи фіналістів конкурсу будуть продемонстровані в рамках осінньої виставки HANDMADE-Expo 28 вересня - 1 жовтня 2016, а автори найкращих творчих робіт будуть відзначені спеціальними дипломами та подарунками партнерів.

Розділи конкурсу:

  • "Арт Країна" ВИШИВКА (вишиті картини, вироби в авторській техніці, авторській розробці)
  • "Арт Країна" ДЕКОР (декорування; декупаж; живопис; вироби з паперу, металу, кераміка, вироби зі скла; скрапбукінг; різьба по дереву, кування; печворк; іграшки, ляльки ручної роботи; флористика)
  • "Арт Країна" АКСЕСУАРИ (авторські сумки, аксесуари ручної роботи: валяння, бісероплетіння, кераміка, розпис і т.д.)
  • "Арт Країна Kids" (handmade роботи, виконані дітьми у віці від 6 до 15 років. Переможці будуть визначені у двох вікових категоріях 6-9 років, 10-15 років)
     
Участь в конкурсах безкоштовна. Попередньо проводиться відбір. Надсилайте фотографії власних робіт на адресу art@tnf.com.ua до 20 вересня з уточненням розділу конкурсу та наступною інформацією: 
 
  1. ім’я автора (якщо це дитяча робота - вік автора);
  2. контактний телефон;
  3. назва роботи, рік її створення, використані техніки і матеріали;
  4. розміри (вертикальний, горизонтальний) роботи;
  5. назву, адресу організації (колективу, школи творчості и т.д.), якщо Ви представляєте таку організацію.
     
Детальніше на сайті handmade-expo.com.ua/HM-Expo/artUkraine

А також в соціальних мережах: 
new.vk.com/artukraine2016
www.facebook.com/events/1093673727364790/
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше