Колективна мислеформа
очищення фіолетовим полум'ям 3-го числа

Цю колективну мислеформу (афірмації)  необхідно читати 3-го  числа кожного місяця, коли на Землю приходить потужна енергія фіолетового полум’я, яку надсилає нам Омрі Тас з цивілізації планети Фенікс

Колективна мислеформа очищення фіолетовим полум'ям

Я, син божий (донька божа) назвати ім'я,, тут і зараз, в цей момент, розміщую всі свої проблеми за всі 26  000 років в електронній присутності Омрі Тас з цивілізації планети Фенікс. 

Нехай все, що не від Вищих Сил, згорить у фіолетовому полум'ї.

Нехай трансмутуються, перетворяться всі мої обмеження, все моє неуцтво, всі мої негативні і незрілі мислеформи, образи, болі, трагізм, насильство, жертви, ненависть, жорстокість.

Також Нехай трансмутуються у вогні фіолетового полум'я Омрі Тас всі забруднення на планеті Земля, хімічні, фізичні, етичні, корупційні.

Також Нехай трансмутуються фіолетовим вогнем всі негармонійні взаємодії між людьми, між країнами, між націями, між релігіями і всередині сімей.

Нехай трансмутуються всі протистояння, всі прив'язки, всі залежності, будь-які придушення творчості.

Нехай трансмутуються у вогні фіолетового полум'я Омрі Тас всі низькочастотні енергії колективного Розуму планети Земля.

Прошу видалити у вогні фіолетового полум'я Омрі Тас мою карму.

Я прошу розмістити моє родове дерево у фіолетовому полум'ї Омрі Тас. Прошу видалити всі проблеми, всі енергетичні забруднення з мого родового дерева тут і зараз.

Прошу трансмутувати колективні помилки всіх землян.

Прошу трансмутувати колективне невігластво всіх землян.

Прошу трансмутувати колективне забуття всіх землян.

Прошу трансмутувати колективні травми всіх землян.

Прошу трансмутувати колективні прив'язки всіх землян.

Прошу трансмутувати всі війни, всі обмеження, всі надмірності, всі  ілюзії і всі енергії розділення на всіх рівнях в усіх аспектах життя всього людства.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше