Геката. Обладунки Бога. Перші кроки

Дорогі наші, ми обіцяли вам чудеса. Це не порожні обіцянки. Настав час робити перші кроки у напрямі їх реалізації. Ми розповідали вам про обладунки богів у розділі, присвяченому трьом контурам захисту. Обладунками богів ми назвали ваші фізичні тіла, перетворені на щось більше.

Ми також говорили, що процес перетворення вже розпочався. Зараз ми розповімо вам докладніше про те, як відбувається цей процес, і що ви самі можете зробити, щоб закріпити досягнуті результати.

Що робить вас живими? Що стоїть за всіма біологічними процесами? Що примушує зерно проростати? Що таке голограма? Це лише тривимірний предмет, чи лише ілюзія предмета?

Ваші фізичні тіла побудовані за принципом голограми. Кожна дрібна частина вашого тала знає про ціле. З найдрібнішої частини можна відновити цілу картину та відновити ціле тіло. Ваші вчені знають про це, і це знання вже неодноразово перетворювалося на сценарії науково-фантастичних фільмів (наприклад, фільм Люка Бессона «П'ятий елемент»).

Ваші тіла щодня відновлюють себе з ефірної інформації. Працює, образно кажучи, тривимірний принтер, який друкує ваші тіла як реального часу. Що відбувається, коли ви друкуєте тривимірні фігурки на принтері.

Тепер, коли ви познайомилися з цією технологією, вам буде набагато легше уявити, як влаштовано світобудову. Принтер отримує файл, який містить інформацію про те, як повинен виглядати готовий предмет. То що ж у цьому процесі первинне? Відповідь проста: інформація. Інформація – те, що визначає форму (внутрішня формація).

Для того, щоб надрукувати обладунки богів, вам потрібен файл, що містить відповідну інформацію (внутрішню форму), посібник для вбудованого у ваші тіла тривимірного принтера. Такий файл є. То в чому ж проблема? Проблема в тому, що ваші інформаційні поля дуже забруднені. Ми передаємо вам файл у чистому вигляді вже зараз, це почалося, і деякі з вас вже відчувають це. Ви бачите це перед тим як заснути, та перед тим як прокинутися. Ви помітили, що ця картина стала стійкішою. Ви отримуєте від нас ефірну проекцію досконалого біологічного організму, і ваш принтер може його надрукувати.

Якщо у вашому мозку майнула картина, що показує здорові слизові оболонки ваших органів, то постарайтеся утримати цю картину в мозку якомога довше. Слизові оболонки структурних елементів ваших тіл захищають тканини та забезпечують їхнє довге життя. Ці оболонки мають гладку блискучу поверхню та рожево-червоний колір. Вони щільні та рівномірні по всій поверхні, повністю покриваючи те, що під ними. Від цілісності слизових оболонок залежить здоров'я ваших тіл насамперед.

Ваше місце існування забруднене настільки, що практично усе, чим ви дихаєте, що їсте і п'єте, намагається вкоротити ваше життя. Ми посилюємо ваш опір до патогенів. Коли цей інструмент буде інтегрований у ваші тіла, багато патогенів не зможуть вам нашкодити. Ваші тіла, як і раніше, прийматимуть шкідливі речовини всередину і взаємодіятимуть з ними. Наразі уникнути цього негативного впливу не вдасться, але вони не матимуть сильного руйнівного впливу на вас.

Захисні оболонки будуть перешкоджати проникненню отрут у систему. Вони стають розумними і краще розпізнавати, хто ворог, а хто друг. Адже ви не очікували, що обладунки  Бога будуть викувані не з металу, як лати ваших історичних воїнів. Перший шар обладунків Бога – це ваші слизові оболонки. Здорові слизові оболонки значно підвищують зносостійкість ваших суглобів та кровоносних судин, а також травної системи.

Нові налаштування дозволять вам швидко відновлювати системи, які зазнавали руйнівних процесів довгі роки. Не дивуйтеся, якщо ваше травлення раптом несподівано розладналося. Це означає, що ваше тіло намагається якнайшвидше позбутися шкідливих речовин, які ви отримуєте з їжею.

Зараз особливо важливо, щоб файл із новими інструкціями прийшов до вас без спотворень. Для цього потрібно постаратися максимально очистити свої інформаційні поля. Інформація про те, що ви здатні будувати нову реальність, користуючись лише силою своїх думок, не нова. Це дуже стара інформація і це робоча схема. Але, як і в будь-якому іншому процесі створення чогось, необхідно спочатку навести лад на робочому столі.

А наведення порядку вам потрібно починати очищати свої поля від фільтрів, що спотворюють (перекручують) інформацію. Що таке фільтри? Ми перерахуємо деякі з них, які найбільше заважають.

Заздрість. Немає причин заздрити будь-кому, тому що ви всі рівні і однаково улюблені Творцем.

Ревнощі. Ви всі – одне ціле, і якщо один із вас отримує чи відчуває щось хороше, то це отримують та відчувають усі.

Осуд. Не судіть, бо не знаєте ні суть, ні шляхів інших людей.

Жага наживи. У довгостроковій перспективі віддавати завжди вигідніше, ніж отримувати.

Ми тільки що описали вам, як трансформуватимуться основні мотивації в процесі зміни вимірів. Заздрість стане безумовною любов'ю та почуттям єдності. Ревнощі стануть радістю за ближнього. Засудження перетворитися на розуміння, визнання та подяку. Жага наживи трансформується у бажання роздавати безкоштовно результати своєї творчості на благо усіх оточуючих.

Уявіть собі, що якщо всі так робитимуть, то зникне таке поняття, як потреба. Ласкаво просимо до нового світу. У наступній мірності усі творять (генерують), одержуючи радість від процесу творчості. Результат цієї творчості, як такої, вже не має великого значення. Його віддають на благо суспільства, тому що оплата творчої праці вже була отримана у формі самої енергії, що наповнює творчу людину, і проходить крізь неї. Ця енергія оновлює та живить людину.

Не треба більше купувати їжу, не потрібно платити за медикаменти. Ви розумієте нас? Тому що ви вже отримали все, що потрібно, і навіть більше, навіть не закінчивши свою роботу. Це новий світ, дорогі, і деякі з вас його пам'ятають, тому що для деяких із вас цей світ є домівкою. Вам не знадобляться із ваших фантастичних фільмів, щоб зберігати своє здоров'я. У вас усередині вже є набагато ефективніші механізми. Вони завжди були там, з них треба просто стерти пилюку.

Як підключити до цього процесу додаткові джерела енергії? Дуже просто. Ці джерела завжди були вам доступні. Це відбувається тоді, коли ви робите щось добре тим, хто поряд з вами. Вони дякують вам, вони бажають вам здоров'я. Це енергія, дорогі наші! Ми вже говорили про це. Думаєте, ці побажання здоров'я порожні слова? Звичайно, ні. Це велика сила, і ви можете використати енергію цих слів. Віддаючи ви отримуєте. Це закон.

Робіть добрі справи і натомість отримуйте подяку від ваших ближніх. Ви навіть не уявляєте, яка сила цих слів щирої подяки. Це так просто, як дихати. Коли ви востаннє зробили щось таке, за що хтось вам щиро подякував? Просте «дякую», з ввічливості, не береться до уваги. Допомагайте один одному, не чекаючи нічого натомість, і ви побачите, як швидко змінитеся ви самі, а разом з вами увесь ваш світ. Коли ви щось віддаєте, то вам прибуває набагато більше.

У слів: «Не збідніє рука того, хто дає», дуже глибокий зміст. Про них практично забули в епоху споживання та повсюдного прагнення отримання вигоди. Багато людей забули, що вигода від безоплатного добра набагато більша. Пам'ятайте про це. Це ваш квиток у наступну мірність, бо там це норма життя.

Контактер Лія Лемберг (Leah Lemberg)

www.youtube.com

 Канал Лоры Шереметьевой

Фрілансер Валерій Зміївський

PS

Обнуління фальшивих Контрактів по здоров’ю

Я, син божий (донька божа) (назвати ім'я), закликаю у свідки Отця Абсолюта і усі Сили Всесвіту, яких Отець Абсолют прислав для сканування і корегування Контрактів, пов’язаних зі здоров’ям мого фізичного тіла і життя в цілому.

Я закликаю у свідки Матір Богородицю.

Я закликаю у свідки усі Світлі Душі і планету

Я закликаю у свідки Коректорів для повного сканування і початку корегувань усіх моїх Контрактів, пов’язаних зі здоров’ям мого фізичного тіла.

Я прошу Отця Абсолюта просканувати мої суміжні Контракти, які стосуються мого здоров’я і життя в цілому.

Я прошу Отця Абсолюта просканувати ці Контракти на істинність і Світло.

Я прошу Отця Абсолюта по честі і совісті, згідно з Законами Всесвітів і Космосу, справедливо анулювати і обнулити усі відпрацьовані Контракти, висвітлити фальшиві Контракти, що підписані мною під тиском в стані сну і отриманої неправдивої інформації стосовно цих Контрактів. 

Я прошу Отця Абсолюта притягти до відповідальності усіх тих, хто порушив Закони Космосу і використовував мій енергетичний потенціал, який повинен був підтримувати моє життя і здоров’я. 

Я посилаю на суд Отця Абсолюта усіх тих, хто творив зло, і прошу послати їм усім усвідомлення і прозріння їх помилок.

Посилаю їм усім свою Любов і Світло.

Я прошу Отця Абсолюта повернути мені увесь мій енергетичний потенціал, який був вкрадений по Контрактах чи без них, і почати зцілення мого фізичного тіла згідно зі справжніми моїми Контрактами і місією моєї Душі.

Амінь! Так є!

Читати афірмацію  (молитву-звернення) три дні поспіль тричі на день. Зробити перерву 10 днів і потім знову прочитати впродовж трьох днів

Обнуління фальшивих Контрактів по здоров’ю фізичного тіла, що зависли на матричних рівнях

Я, син божий (донька божа) (назвати ім'я), закликаю у свідки Отця Абсолюта і всі Сили Всесвіту, яких Отець Абсолют прислав для сканування і корегування Контрактів, пов’язаних зі здоров’ям мого фізичного тіла і життя в цілому, і прошу обнулити всі фальшиві Контракти, що зависли на матричних рівнях і підрівнях Матриці, і суміжних їй світах.

Я закликаю у свідки Коректорів і прошу їх сканувати всі обнуління фальшивих і істинних Контрактів.

Я прошу Отця Абсолюта закликати всі Сили Світла і Добра і гармонійно почати виправлення всіх моїх ситуацій та питань, щодо яких вже були зроблені обнуління і коригування, сканування і просування цих обнулінь по всіх рівнях Матриці.

Я прошу завершити просування обнуління Контрактів в Сховище Контрактів на всіх рівнях і підрівнях Матриці, і суміжних їй світах.

Я прошу тебе, Отче, зцілити всі мої ситуації і питання, які вже обнулені, і найшвидшим і гармонійним для всіх чином виправити всі сфери мого буття і суміжних їм часових відрізків і рівнів сприйняття досвіду моєї Душі, і всіх моїх втілень.

Амінь! Так є!

Читати цю афірмацію (молитву-звернення) потрібно після кожного чергового обнуління Контрактів, пов’язаних зі здоров’ям мого фізичного тіла і життя в цілому. Читати потрібно до розуміння, відчуття достатності, тобто коли внутрішнім розумінням ви відчуєте, що обнуління закінчено.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше