Еротична Клеопатра

13 квітня 2016
Валерія
Багато джерел нам говорять, що цариця Клеопатра ніколи не була красунею і природа обділила цю жінку вродою. Однак, не дивлячись на такі гіпотези вчених, усім нам відомо, що саме ця цариця Єгипту була ще та гаряча штучка! Історії про те, як Клеопатра звабила Цезаря – могутнього воїна й Імператора та римського полководця - Антонія, дають нам ясно зрозуміти, що чоловіків можна звабити не тільки зовнішньою красою, але й жіночою хитрістю, мудрістю та еротичністю!

Клеопатра добре знала, чого вона хоче, отже завжди діяла спокійно, точно та швидко! У 18 років вона успадкувала престол і за Законом вийшла заміж за молодшого брата, але шлюб тривав недовго! Клеопатра зробила все можливе, аби помститися чоловікові, який бажав її смерті! Можливо, завдяки її молитвам, при втечі Птолемей потонув у ріці Ніл.

Через деякий час Клеопатра звабила наймогутнішого на той час правителя Давнього Риму – самого Цезаря! Але усі козирі вона отримала, коли народила йому сина, через це серце Імператора довіку належало їй!

Наступним її пристрасним коханцем був Антоній – саме цей роман  став для них обох суттєвим, любовним і трагічним! Можливо, тільки з ним Клеопатра зрозуміла почуття справжнього кохання. Однак, саме завдяки своїй жіночій мудрості та розумінню того, чого бажають чоловіки, їй вдалося здобути Незалежність Єгипту, який належав римлянам впродовж 20 років – а це означає, що вона була справжньою царицею свого народу і цікавим політичним гравцем.

Багато вчених описують її зовнішність по різному, але всі притримуються думки, що Клеопатра не володіла особливою красою. Проте, є річ, яку жінка засвоїла дуже доборе. Виявляється, Клеопатра на той ще час знала і, як вказують історики, вміла догоджати чоловікам у ліжку. Вона добре володіла усіма жіночими хитрощами та мистецтвом зваблювання. Учені запевняють, що цариця Єгипту була  досвідченою феллатрисою (вміло робила мінет своїм коханцям), через це за спиною про неї говорили багато брудних речей, проте чоловіки бажали опинитися з нею у ліжку та віддати всі свої багатства за ніч з Клеопатрою!

Один еротичний прийом вона використала, коли наказала загорнути себе оголену в ковдру та віднести до Цезаря, а коли він її розгорнув, жінка впала перед його колінами та сказала Імператору, що віддається на його милість! Звичайно, навіть такий могутній чоловік не витримав чарівної краси жіночого тіла та сексуальності Клеопатри і віддався її чарам!

Також ця жінка захоплювалася косметологією, тож її тіло та волосся завжди були доглянутими та шовковистими, не дивлячись на пекуче сонце Єгипту. Клеопатра готувала різні запашні суміші, щоб її тіло манило чоловіків солодким ароматом до особистих покоїв цариці. Вона знала, які аромати полюбляють чоловіки, тому завжди використовувала мед з молоком, або лаванду.

Багато хто з алхіміків вважали, що жінка має філософський камінь, тому вона не старішає і виглядає, як молода дівчина, а це всього на всього були виготовлені нею спеціальні зілля, які дарували її шкірі вітаміни та боролися із зморшками.

Хитра, розумна, мудра, пристрасна та сексуальна – такою бажаною жінкою була Клеопатра. Саме через її жіночі чари чоловіки жили нею та бажали розділити із царицею ложе. Віддавали свої багатства та життя аби Клеопатра звернула на них увагу. Але вона віддала свою любов та душу лише одному чоловікові, який пізнав її з усіх боків, а не тільки з еротичної, як всі інші її коханці.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше