Енергія розплати у 2023-му році торкнеться усіх

Світ перейшов до нового  етапу  глобального зіткнення

 диктатур  типу російської чи китайської,

 і він буде виснажливим для всіх.

Не тільки для України, яка є лише фрагментом цієї боротьби.

Віталій Портников

Останні три роки були тяжкими для всіх. Ми бачили, як відбуваються речі, про які ніхто ніколи не думав (це вторгнення путінської Росії в Україну та геноцид українського населення російськими окупантами – ВЗ).

Ми були свідками енергетичного розриву між Темрявою та Світлом, а у 2023 році він стане ще більшим. Дуже чіткий поділ Темряви та Світла – підтвердження прогресу, це розпад тривимірної Матриці, побічним продуктом якого є хаос, війни.

Ми скрізь бачимо підтвердження цьому, тому що головні енергії старої Матриці – це сила та контроль. Це буквально картковий будиночок, який може впасти від найменшого подиху, пробудження і правди, звільнивши хаос і звільнивши місце для Світла. Це йде в розріз з тим, що багато хто називає Вознесінням.

Ми думали, що це буде легкою подорожжю в країну єдинорогів та чарівного пилу, а натомість отримали поділ, неприйняття та повне розкриття Темного світу, про існування якого ми навіть не підозрювали.

Ми стали набагато мудрішими, більш усвідомленими і більш зрілими, ніж раніше. Наша наївність може зникнути, але ми дозріли духовно, і досягли більшого усвідомлення як Світла, так і Темряви. Ми можемо з тугою дивитися на ті дні, коли незнання було блаженством. Але ми зробили цінний урок.

Нова парадигма 2023-го року - це звільнення від усіх кармічних зобов'язань, тому що вже немає необхідності тримати Світло для тих, хто явно вирішив, що їм набагато комфортніше жити в темряві (цей вибір зробило населення РФ, так званий «русский мир», якому комфортніше жити в рабстві під контролем чекістів - ВЗ).

Ви не можете контролювати, що люди думають, роблять чи говорять та й не повинні цього робити. Так що будьте готові звільнитися від цих останніх уз карми та ланцюгів, які прив'язують вас до життя у стражданні. Тому що це не є частиною місії нашої Душі.

Тепер у нас є доступ до енергетичного аспекту, з яким ми не могли налаштуватися раніше, і це «нульова точка» чистої присутності, де минуле, сьогодення та майбутнє зливаються воєдино в досконалій гармонії. Минуле стає сходинкою до сьогодення, а майбутнє розгортається з обдуманим наміром при кожному виборі, який ми робимо.

Ми зараз готові до нової парадигми, радості, миру, любові та процвітання. Відділення куколю від зерен вже відбувається. Немає більше нейтральної чи «золотої середини», людям необхідно робити свій однозначний вибір. Це частина їхнього енергетичного суверенітету, навіть якщо ми вважаємо, що вони роблять найгірше з можливих виборів. Це вибір, з яким вони пов'язані.

Енергія розплати у 2023-му році стосується усіх, і ми побачимо її вплив усюди, що розкривається у подіях останніх трьох років. Багато секретів розкриються світу, це не буде добре для тих, хто має темні плани. Згідно з нумерологією, 2023-й рік - це рік сімки, рік вібрації духовної ініціації, число енергетичного вирівнювання та майстерності. Якщо ви втомилися, і почуваєтеся виснаженими, це тому, що ви багато працювали, і 2023-й рік стане часом нагороди.

Ми були свідками найбільшого енергетичного очищення у нашому житті. Це ще не кінець, але, починаючи з 2023-го року, найгірше з усього цього вже позаду. Але це не буде правильно для усіх, якщо ж ви слухаєте чи читаєте цей текст, то це буде правильно для вас.

Спіраль Вознесіння не зупиняється, тому дивіться вперед. Встановіть великі наміри та перестаньте турбуватися про те, що роблять інші. Кожен робить те, що правильно та краще для нього. І якщо ви ставите собі питання: чи знаходитесь ви на правильному шляху, тому що вважаєте, що ваше життя не відображає достатку, миру, радості та любові, які на вашу думку повинні бути, наберіться терпіння і знайте, що ваша Свідомість приводить енергію в рух.

Припиніть скаржитися і нити, і почніть сяяти. Проведіть інвентаризацію та прогалини у багатстві та енергії у вашому житті. Потім почніть думати, як ви хочете, щоб вони були заповнені. Зробіть крок у свою «нульову точку», у свою точку потенціалу і впевнено крокуйте вперед.

www.youtube.com

Канал Эра Водолея

Фрілансер Валерій Зміївський

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com