Дивовижні малюнки олівцем Maria Zeldis

15 серпня 2016
Ігорішка

Марія Фудотова - Maria Zeldis - 1955 року. Народилась в Україні. Живе в Мексиці. Самоучка. Талановита художниця. Її роботи прекрасні, в них дісно захоплений момент емоцій. Особливо це відображається в малюнках дітей, де проглядається їхня невинність. В чудових образах передається почуття моменту та істини.
 
Марія та її чоловік вже понад 20 років живуть в Мексиці. Вирішили вивезти подалі від Чорнобиля свого малюка. Поїхали випадково, по туристичній візі, коли отримали місця в Симфонічному Оркестрі Штату Мехіко. Адже за освітою Марія - піаністка, а чоловік - скрипаль, учень її батька. Сестра-близнюк Марії - художниця, ікониписець, монахиня у Фроловському монастирі Києва. 

Марія займалась вихованням сина. Але життя склалось так, що у 18 років його довелось відправити до США, а далі він поїхав ще до більш далекої Канади. Це було пов'язано з погіршенням кримінальної ситуації в Мексиці. Марія сумує за сином, але рада за його безпеку. Від'їзд сина і постійне відчуття суму чеерз розлуку стали сильним поштовхом до того, що Maria Zeldis почала писати картини.
 
Марія належить до тих людей, які доводять почату справу до кінця і якнайшвидше. З цієї причини вона обрала для себе графіку. Тому, захопившись творчістю, вона забуває про час і реальність. 

Малюванням як хобі займається вже понад 10 років. Зажди вдосконалюється та вчиться, тому і схиляється до критичних думок. Марія не збиралась викладати свої роботи в інтернеті, але друзі сина декілька років тому подарували їй сторінку в Девіантарті на 8 березня. З того часу малюнки там постійно додаються. 
 
У самій Мексиці Maria Zeldis знають: купують роботи в музеї, влаштовують персональні виставки. Марія каже, що сама вона нічого для цього не робить, і всі ці виставкові облаштування і продажі "падають на неї з неба".
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше