Дональд Туск заговорив українською

23 червня 2017
UAPOST.US
Президент Європейської Ради Дональд Туск перейшов на українську мову, щоб звернутися до громадян України.

Туск привітав громадян з отриманням безвізового режиму, а також подякував за рішучість у європейському виборі і мужність українців.
 
uapost.us


 
"Дорогі українські друзі. Я хочу вас привітати та подякувати вам. Привітати з тим, що, попри драматичні обставини і різні перешкоди, незважаючи на війну на сході України, ви змогли отримати безвізовий режим. І хочу подякувати вам за вашу проєвропейську рішучість. І мужність, з якою ви захищаєте вашу незалежність", — сказав Президент Європейської ради.

Він наголосив, що за ці успіхи українці заплатили також, на жаль, і кров’ю.

Також голова Європейської Ради зазначив, що Україна заслуговувала всього, чого досягла і має право розраховувати на більше.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Жорсткі топери: з якого матеріалу виготовляються та кому підійдуть
Якщо ваш диван з часом пом'якшав та деформувався, ви стали відчувати дискомфорт під час сну та перестали висипатися, не поспішайте з ним прощатися. Розгляньте можливість купівлі жорсткого топера, здатного повернути дивану колишній комфорт та зручність.
Читати більше