Доля чи випадок?

22 липня 2016
Тanya Balyta
     Останнім часом дуже часто чую від друзів чи знайомих чи насправді є доля чи все в нашому життя відбувається випадково. І сама задумалася над цим питанням що це – Доля ↔ Випадок ? Як з усім цим розібратися. Чи все в житі йде саме так як має бути, і чи можемо ми змінити те, що на нас чекає. Чи все таки в кінці кінців все одно все відбудеться так як мало б відбутися. Знаєте, так як в грі в шахмати, є білі та чорні фігури та всі вони маю свої позиції по яких мають право ходити, так і ми поступаємо саме так, як ми б мали. Чи можемо ми передбачити наш наступний крок, та змінити його? Чи ми просто будемо думати, що ми перехитрили долю, а вона все одно все переставить так, як і мало бути. А ми просто будемо думати, що у нас щось змінилося. Це дійсно дуже цікаве твердження. Як нам його довести?
        Кажуть, що в житті все, що не стається, то на краще. Але хто знає, якби воно відбулося по іншому, можливо воно б могло бути кращим?  Ми цього не знаємо, і не дізнаємося, адже в нас не має сили, щоб повернути час назад та переграти ті події по іншому. От цікаво чи є в світі багато людей, які б хотіли змінити деякі ситуації в житті? Я неодноразово чула як дехто каже, якби в мене був шанс я б так не поступив(ла). Але в нас його не має. Чи можемо ми назвати це долею? Або можливо це лише випадковість? Бувають такі ситуації, що нам потрібно вибирати, ви знаєте в нашому житті ми тільки те і робимо, що обираємо. Все наше життя обираємо або когось, або щось. Ми завжди маємо вибір, але обравши ми не знаємо, що могло б бути якби ми по іншому поступили, щось інше вибрали. Мені ще цікаве таке, а чи можемо ми ототожнити ці два поняття: доля та випадок? Можливо доля це і є випадок? Це все тільки роздуми та твердження. І ніхто з нас не може на всі сто % сказати та бути впевненим, що сьогодні в нього все сталося, тому що доля така, або просто випадковість. Хтось буде думати про долю, а хтось про випадок.  Простенький приклад ваші друзі покликали вас погуляти, а ви вирішили посидіти дома, під час прогулянки їм пощастило та вони отримали подарунки, а ви тим часом дома подумали ох пішов(пішла) б я також отримав(ла) б. Але чи це справді так? Чи можливо коли б ви пішли разом ви б змінили маршрут, тут всяке може бути і нічого цікавого не відбулося б. Просто цікаво над цим подумати, тому що в нашому житті є дуже багато таких випадків.  
    Багато хто каже  я радий(а), що все в моєму житті так, а не по іншому і навіть якби в мене був шанс прожити ще раз я б прожив(ла) саме так. Приємно чути, що серед моїх друзів та знайомих є такі позитивні люди. І не варто задумуватися над тим, що могло б бути, адже все найкраще попереду. Тому вірте у все хороше та воно неодмінно з вами станеться!!!
buzzy
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше