Де замовити суші-сет у Львові з безкоштовною доставкою: огляд закладів

22 жовтня 2021
Редакція

Зараз суші сет Львів пропонує у кожному куточку міста. Якщо ви не знаєте, який саме заклад обрати, то просто прочитайте цей огляд до самого кінця. Тут зібрані найкращі варіанти, які точно вам сподобаються. Слід зазначити, що в кожному з цих місць є безкоштовна доставка прямо додому або на роботу. Вам залишилося лише обрати суші сет, який сподобається всій компанії та не буде коштувати дорого.

«Суші Мастер»

Якщо ви бажаєте зробити замовлення додому або на роботу, то онлайн-ресторан під назвою «Суші Мастер» - це саме те, що вам потрібно. Там можна знайти не тільки японські, а ще й паназіатські страви високої якості. Зазвичай доставка дістається абсолютно безкоштовно. Для цього клієнтові потрібно зробити замовлення на суму від 200 гривень. Якщо вас цікавить саме сет, то кожна з пропозицій точно підходить під ці критерії.

Переваги «Суші Мастер»:

·       висока якість обслуговування;

·       доступні ціни;

·       дотримання санітарних умов;

·       сезонне оновлення.

Ви можете отримати додаткову знижку від популярного онлайн-ресторану, якщо у вас день народження. Заклад дарує всім іменинникам 20 % на чек. Для цього вам потрібно просто показати паспорт або свідоцтво кур’єру чи менеджеру. Тоді ви зможете отримати цей бонус. Також, якщо у вас ще немає власного облікового запису на офіційній сторінці «Суші Мастер», то створіть його та додайте електронну адресу. Тоді заклад одноразово подарує вам порцію смачних ролів.  

Panda Sushi

Доступні ціни та високоякісне обслуговування своїм клієнтам пропонує Panda Sushi. У місті Львів заклад працює досить давно. Він пропонує всім бажаючим скуштувати традиційні роли та суші. Великою популярністю користуються сети, оскільки тут вони доволі бюджетні. Якщо ви бажаєте ще більше зекономити, то робіть замовлення в середу або суботу з 14 до 17. Діють щасливі години та додаткові знижки від 20 до 50%. Це ваша можливість зекономити та замовити смачний сет разом з кур’єрською доставкою. 

Smaki-maki

Новий заклад, який вже встиг привернути увагу потенційних клієнтів. Там ви можете замовити смачні роли, суші. Серед пропозицій є, як класичні, так і теплі. Також в меню є кілька авторських позицій, які створюються за оригінальною рецептурою. Її нікому не розповідають. Якщо ви ніколи не куштували подібне, то слід поквапитися. Оскільки цей ресторан відкрився нещодавно, зараз там діють дуже вигідні знижки на всі позиції.

«ЯпонаХата»

Це відома мережа, яка працює в багатьох містах України. Там ви можете знайти традиційні японські страви високої якості. Запропоновано більше 10 видів суші. Ви маєте змогу замовити, як окрему порцію, так і сет. Все залежить від того, що саме ви обрали. Рекомендується звертати увагу на набір мікс. Так ви зможете спробувати одразу декілька смаків ролів та потім зрозуміти, який вам більше подобається. У закладі є щасливі години. Вони діють в період з 14 до 17 у вівторок та неділю. В цей час можна замовити будь-який сет та отримати на нього додаткову знижку від 20 до 50%.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше