ArtKids підбиває підсумки конкурсу малюнку...

Дорогі друзі!

Запрошуємо Вас поринути в атмосферу дитинства, казковий світ дитячого малюнку.

18 лютого о 12-00 в Центрі сучасного мистецтва М17 відбудеться Благодійний творчій захід для юних художників.

В рамках заходу відбудеться нагородження учасників конкурсу малюнку ArtKids на тему "ЗИМА". КОЛЯДА. МАСНИЦЯ".

Ви побачите унікальні роботи у різних стилях і техніках - олівцем, фарбами, фломастерами, пастеллю, маслом. І переконаєтеся, що наші діти – найкращі, найталановитіші!

Олеся Тарасенко, одна з засновниць конкурсу ArtKids: "Протягом місяця до нас надходили малюнки. Кожен з них – унікальний! Діти – це колосальний потенціал, майбутнє України. Вони – інноваційні, відкриті, не такі, як ми! А через такі конкурси ми хочемо залучити дітей та підлітків до заняття творчістю, щоб кожен учасник відчув себе талановитим - художником, митцем, розвинув свій потенціал та розділив з нами любов до народних традицій".
 
Близько 100 робіт діток від 5 до 17 років з усієї України надійшло на конкурс, з них члени журі оберуть найкращі.

Серед членів журі – професійні художники та імениті скульптори: Марина Громенко, Слава Займак, Тетяна Король, Ольга Кошелева, Віта Кравчук, Лідія Селянко, Сергій Луценко, Таня Василенко, Едуард Межул, Тетяна Черевань та Влад Тузов.
 
Переможці отримають фотосесію, відеозйомку та смачний сюрприз – торт від L'KAFA CAFE (lounge, караоке-клуб). Приємні враження, подарунки та смаколики гарантуємо!
 

Також на вас чекає:

- показ колекцій "Зимові забави" та "Дивна квітка" від Арт-школи моди та краси KidsStyle,
- показ суконь для особливих подій My Angels dress,
- показ колекції від бренду "From brother to sister" від наймолодшого дизайнера-винахідника України Volodymyr Koro,
- показ колекції від відомого художника Slava Zaimak Arts.

Наші гості: Марина Кінах, Оксана Лазебник, Тетяна Петракова, Анна-Марія Опанасюк, Оксана Стебельська, Наталія Шелепницька, Симона Бородіцна, Олексій Аккерман, Даниїл Клягін, Ірина Келлер, Аля Калініченко, В'ячеслав Соломка та інші.
 
Наші ведучі: Наталі Кенді та Яна Козловська.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com