5 молодих українських гуртів, які ми хочемо почути на радіо

8 липня 2016
Vita.

"Один в каное"

Інді-гурт зі Львова. Існує вже шість років, але перший студійний альбом вийшов тільки в цьому році. Одна з найвідоміших пісень - "Човен" на вірші Івана Франка. Акустичні пісні про кохання не набридають, і їх ні з чим не сплутаєш, завдяки пізнаваному голосу вокалістки Іри Швайдак.

Що додати в список відтворення: "Човен", "Пообіцяй мені".
 

"её"

"её"- це дует Каті Офліян і Ігоря Бірюченка, які вийшли із групи deliKate. Вони випустили дебютний альбом "ФРІДОМ". Першою їх гучною заявою став кліп на пісню "Хав'єр". У своїх піснях харків'яни вчать "плювати в обличчя тим, хто бере за горло", доводять, що навіть Могилевську можна зробити суперстильною, і пропонують під іншим кутом подивитися на поп-музику.

Що додати в список відтворення: "Я кажу ні", "Хав'єр".
 

"Правиця"

Етно-джаз-група "Правиця" цікава тим, що використовує велику кількість музичних інструментів - від контрабаса до віолончелі.

Що додати в список відтворення: "Гулю", "Губи солоденькі".
 

"Колір"

Одеська інді-фолк-група зараз в турі-презентації дебютного альбому "Хто, як не ми". Солістку Людмилу Коллер любителі талант-шоу можуть впізнати як учасницю "Х-фактора". Група співає українською, білоруською, російською та англійською мовами на теми від любові до несправедливості.

Що додати в список відтворення: "Чорний ворон".

Blooms Corda

Він же Данило Галико - музикант з Києва, який грає в "біляфанковому, навколоджазову, акустичному" жанрі чуттєві, проникливі пісні.
 


Що додати в список відтворення: "Лист до Катрін", "Тварини".

 Дорогу молодим! 

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com