29 жовтня 2013-го року
Сім'я Світла із сузір'я Плеяд
Легенди Космосу
Частина 2

Владикою плану, неперевершеного плану сім'ї Світла і сім'ї Пітьми, є сила, що називається Любов. Все це може здаватися головоломкою, парадоксом, приведеним для того, щоб заплутати вас. Ви самі – легенда, і створили власні легенди, бо, як ми вже говорили, до відрізку часу можна підійти з будь-якого напряму, хоча іноді трапляється, що фрагмент часу може потрапити у своєрідний «карантин». В такому разі розвішуються попередження про те, що час переобтяжений занадто великою кількістю відвідувачів. І подібно тому, як це відбувається у вашому Інтернеті, до певної міри комп'ютерні мережі можуть служити моделлю подорожей в часі, хоча, звичайно ж, самі подорожі в часі набагато фантастичніші.

В міру розширення своєї Свідомості ви створюєте поза межами себе конструкцію для віддзеркалення Сущого. Проте, нерідко ви творите не дуже розумно і немудро. Ви так закохуєтеся у свої винаходи, що забуваєте про їх призначення, такою є створена вами модель Всесвіту. Згадаємо ще раз, що ви є біологічними істотами бездоганної конструкції. Якщо ви зрозумієте цю істину, вам вдасться побудувати міст великої міцності, і ви витчете свій візерунок в обхід Пітьми. Облиште згодом свої відкриття, щоб зрозуміти, що сильні руйнування – це курс до самознищення. Відповідно до космічного календаря і координації подій приходить час цієї істини.

За один ваш рік ваш Місяць здійснює 13 циклів від молодика до повного місяця, проте ваші сучасні календарі фокусуються на вашому  сонячному році, що складається з 12 місяців. Роздум про число 13, як про заповідну таємницю, принесе розуміння того, що впливає на вас. Не дивлячись на те, що число 13 є числом невезіння і зла, ви можете виявити, що в ньому міститься потужний ключ для декодування Свідомості людства. Роки, що вміщаються в частини наносекунди, які завершуються до 2012-у року, пролітатимуть повз вас як місяці. Тим, хто існує в значно більшому часовому масштабі, необхідно дуже тонко сфокусуватися, щоб зафіксувати цю швидкоплинну 25-річну наносекунду. Це нелегка задача. Якщо вам цікаво спробувати самим, знайдіть наносекунду у своєму власному житті, спробуйте постійно входити в неї і відчувати її багатство, порівнюючи її з 25-річним циклом в своєму житті. Зробити це здається неможливим. Незрозуміло навіть, з якого боку треба підійти.

Можливо, ви не в змозі уявити, що можна розробити технологію, коли хтось може сказати: «Послухайте, давайте візьмемо секунду, яка вже пройшла, виберемо в ній наносекунду, щоб як слід її розглянути, і збільшимо наносекунду до 25-ти років», ґрунтуючись на досягненнях вашої науки. Ви там нічого не побачите. Що може поміститись в такому малому проміжку часу? Проте, якщо поміркувати, ваше місце в Космосі – це теж маленька крапка. Як ви можете існувати? Як ваше життя може бути таким повним і складним, таким обтяжливим і радісним, як воно може бути таким багатим і живим? І знову ж таки, серед безмежжя всього, у Книзі Сущого, як багато місця вам потрібно? Багато що буде зроблено будівничими Мосту Світла, хоч у майбутні роки перед ними постане багато проблем. Пам'ятайте, що напад на іншого, його засудження або руйнування ніколи не окупаються. Воістину, у ваших інтересах, як члена Сім'ї Світла, буде взятися за цю страхітливу задачу і бути милосердними, налаштованими на пошук рішень. Ви не повинні ігнорувати виклики і складнощі, і розглядаючи призначення Пітьми, ви знайдете потребу в її зціленні.

Прийде час, коли від вас буде потрібно стати великими мрійниками, і уявити фінал, який може здаватися неможливим, а також довіряти собі з силою, що виходить за межі того, що ви здатні собі уявити. По всьому світу на кожному континенті правитиме Хаос. Хаос може породити Страх, проте, Страх є вибором. В минулі часи, в сьогоденні з вами і в майбутні часи завжди будуть знаходитись ті, хто вибирає страх. Переможці пишуть книги Страху, в яких впокорюються жертви. Ці книги називаються книгами вашої історії. Проте, щоб бути підкореним, треба спочатку повірити в те, що ви – жертва. Вам теж належить зробити цей вибір – жертви або Творця. Пам'ятайте, жертви вибирають страх і входять в параліч, а випромінювана ними вібрація буде нерівною і дисонуючою.

Хаос є частиною часу Змін – це процес розбирання часу і збентеження, коли ніхто ні в чому не впевнений, за винятком того, що початок Хаосу супроводжується певною життєвістю. Згідно Книзі Землі, схоже, чим в більшій безпеці ви себе відчуваєте, тим більше добрими ви стаєте, тим легше інші можуть впливати на вас і керувати вами, а також управляти вашим розумовим процесом. Збентеження може послужити багатьом цілям, врешті-решт, воно може привести до нового порядку. Всюди керівництво намагається створити порядок, здійснює владу від вашого імені, бо самі ви її не бажаєте. Тому ми просимо вас завжди задаватися питанням: «Чий саме порядок запроваджується?» Пам'ятайте, що в планах існують приховані плани, і незалежно від того, чий порядок є планом дня, ті з вас, хто мудрий і свідомий, знають, що завжди існує інший план, інший порядок, настільки таємний, що для розуміння його необхідно ініціювати себе в новий спосіб сприйняття і мислення.

У своєму бажанні відчуття тактильного життя ви настільки захопилися моделюванням і будівництвом, що забули про зв'язки. Схоже, що впродовж останніх декількох епох у ваших предків було не так вже багато матеріальних об'єктів і справ, якими можна було зайняти себе. У них не було складних систем автострад для подорожей, електроніки, комп'ютерів, комерції, спорту і розваг, доступних вам. Їх життя було іншим, але  вони були дуже життєві.  Час Змін, в якому ви знаходитесь, також вимагає від вас бути більш життєвими. В Хаосі присутній свій порядок. Він створює життєвість, що врівноважує і тонко налаштовує відчуття. Хаос повинен встановити новий порядок, порядок, що має відношення до духовної організації, порядок без голови або верхівки піраміди.

Стародавні легенди повні розповідей про заклинателів Вищих Сил, про незвичайних чарівників, які вміють з'являтися і зникати по своїй волі, і про ваших легендарних предків-драконів, які як нападали на людей, так і захищали їх. Ці історії - не просто польоти фантазії, домисли уяви або дива пера. Ваші фізичні тіла спроектовані таким чином, що вони реагують на коди енергій, що наближаються. Знаючи про те, що подібне відбувається, ви б визнали це чудом. Чудо, дорогі друзі, яке ви можете зіпсувати, бо нічого не гарантовано. Завжди існує можливість вибору свободи або тиранії, бо свобода така безмежна, що допускає навіть правління тиранії. Останніми роками цієї швидкоплинної миті часу ви побачите радикальні зміни всюди. Авторитарні структури розпадатимуться, а місце, звідки звучав голос влади, величезні зали з'їздів і парламентів спустіють. Ми не бачимо в цьому чогось зловісного або страшного. Це просто трапиться і джерело полегшення заструмує в людях. І буде схоже, що Ренесанс на підході, - заснований не на зовнішньому авторитеті, а на духовних зв'язках, на потребі один в одному.

Ми бачимо це так, що відбувається в деяких фрагментах Книги Землі, проте нам не видно всього. Як ми згадували, деякі простори відгороджені, щоб запобігти втручанню і дати вам можливість мати справу зі створеним вами самими. І якщо ви створюєте тиранію, вам належить знайти себе в темному часовому коридорі. Відгороджена область дає вам можливість безперешкодно просуватися вперед – до Світла чи до Пітьми, що б ви не вибрали, бо в певній точці ви повинні проявити себе самі. Тому, за великим рахунком, Хаос дарує вам можливість включитися і проявитись, і з часом ви відкриєте для себе, що значить бути Співдружністю. Хоча зараз кожний з вас повинен усвідомити: чи може він  вести себе сам. Ми знаємо, що ви можете і готові, питання в тому, чи знаєте ви про це.

Ми здатні проглядати Книгу Землі вперед, назад і убік в часі, і нам видні імпульси і плани, конструювання сімейних дерев, генетичні поєднання і передача певних генетичних рис всім, а не тільки деяким з вас. Сім'ї, що правлять вашою планетою, знають про значення числа 13, і намагаються запобігти його використанню вами, переконуючи вас в тому, що це число несе нещастя, і має відношення до козла. Проте в ньому - ключ до порталу таємниці Сили, і пам'ятайте, що вам не вдасться ухилитися від неї. Додаткова Сила знаходиться на підході до людства, про це попереджають книги і сама Сила. До того, як ви зможете побудувати істинне Співтовариство, в якому ви житимете об з’єднані як один з одним, так і багатовимірними небесними істотами, ви повинні відчути, що можете керувати собою.

 Чи самостійні ви? Чи комфортно вам бути конструктором, Творцем власної дійсності? Вам поставлено це питання, а оскільки воно задане, ви більше не можете повернутися спиною до Сили. Постарайтеся зробити краще, на що ви здатні. Підніміть підборіддя, випряміть спину, вдихніть в легені цілісність, якої ви є, і побачте себе енергійною істотою, що вібрує енергіями, вибраними вами за допомогою волі і наміру. Незалежно від того, які виникають вірогідність і вибори, завжди знайте, що Дух завжди знаходиться поряд з вами, і говорить через вас, з вами, для вас, і навіть – для перевірки –  проти вас. Вам потрібно бути насторожі, і мислити ясно.

Пам'ятайте, що чарівники, як і дракони, володіли своїми секретами. Дракони володіли найрізноманітнішими дарами і вдихнули життя в безліч цивілізацій у вашому світі. Вам стало цікаво, чи не ті це створіння, що зображені в книгах, календарях і на картах? Чи справжні вони? Ви живете в такий час, коли слово «справжній», так само як і слово «істинний», буде перевизначене, розширено і зрозуміло в іншому світлі. Багато ваших легенд і міфів дуже реальні. В кінці наносекунди знов з'являться усі створіння з цих легенд і міфів. Спочатку, в міру того, як ваші клітини почнуть розказувати свої історії, ви побачите їх в своїй уяві, - коли Земля завібрує з новою частотою, з полегшенням зітхне своїм магнітним полем. Ви знайдете, що нова інформація проростає скрізь і навколо, а також починає бити гейзерами всередині вас, і ви станете потрібними один одному, щоб виткати цю інформацію разом і з'єднати в одне ціле. Пам'ятайте, що вам дають нитки. Нитка хороша сама по собі, але виткані разом, вони утворюють прекрасний гобелен.

Вибух знань веде вас до володіння вашою Силою. Це відбувається з кожним і всюди. з людьми на вулицях, в лікарнях, у в'язницях. Це відбувається всюди. В кожній землі, де сонце сходить і заходить, живуть сім'я Світла і сім'я Тьми. А хто ці люди, які що стоять посередині, і заявляють, що вони не належать до жодної з сімей, і вважають цю розповідь порожнім незв'язним маренням? Хто вони? Запитайте себе. Понад усе є те, що всі ви - люди. Замість того, щоб посилено заявляти про свою приналежність до Світла чи Пітьми, заземліть себе і дослідіть те, що у вас всіх є загального: ваша людяність, якість, яку  так багато хто шукав.

Багаті ваші легенди про драконів, але ще багатше історії про літаючих ящерів. Заховані подалі, нерідко - в релігійних центрах, стародавні книги і рукописи постійно згадують про них. Стародавні ящери і дракони чарували людей. Історія стверджує, що вони несуть відповідальність за створене вами, або, принаймні, так вони відчувають і вірять. Вони брали вас в дружини і в чоловіки, вивчали, вчили, ніжно вас любили, і допомогли покласти початок людської цивілізації, але вони також вирощували вас з метою поглинути вас. Як істоти тривимірного простору, ви бачите себе певним чином. Легендарні ж ящери, предки всіх старійшин, які давно пішли, - бачать вас інакше. Частково ви для них люди, проте вони бачать вас по всьому спектру Сущого і знають могутність вашої людяності. Вони розраховують на вашу передбачуваність, але також вони знають, що в цей час у Книзі Землі здається випадкова карта. Очікується перевірка всьому, чому ви навчилися, і з кращої частини урожаю буде вироблений один з найтонших еліксирів – еліксир частот Любові. Один з ваших сьогоднішніх іспитів – це іспит на розуміння частоти, здатність розрізняти її, знання того, що ви завжди проводили її, і продовжуватимете проводити частоту – живими або мертвими. Задача, що стоїть перед вами, – це так моделювати частоту вібрацій, щоб змінити свій стиль життя – позбавитися режиму повторення драм, що зазвичай руйнують ваше здоров'я і пригнічують ваш Дух. Ви повинні навчитися розпізнавати те, що вам не підходить, потім відпустити ваші страхи, змінитися. Ця дія змінить випромінювану вами частоту вібрацій.

(далі буде)

http://www.youtube.com

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше