25 листопада відбудеться відкриття виставки "NEO-CALLIGRAPHY by RAIRYU"

18 листопада 2016
Редакція
Виставка "NEO-CALLIGRAPHY by RAIRYU" в арт-центрі Я. Гретера - без сумніву, головна арт-подія, приурочена до року Японії в Україні. Цей захід залишить помітний слід в серцях усіх його гостей.
 
На виставці буде представлено 65 авторських робіт, включаючи картини "Ієрогліф року, традиції Японії", а також 3-х метрові інсталяції. Картини RAIRYU несуть потужний заряд позитивних емоцій. Вони притягують і самі вибирають собі власників, щоби подарувати їм те, чого бракує - удачу, щастя, успіх, здоров'я, силу, любов та ін.
 
Ієрогліфи, написані RAIRYU, несуть глибокий сенс філософії буддизму. Кольори підбираються не випадковим чином - вони відповідають п'яти Стихіям, кожна з яких дає свій посил і заряд. Ієрогліф в оболонці кольору Стихії - це споглядальницька подорож, яка призводить до гармонії з самим собою і навколишнім світом.
 
Якщо ви любителі "тусовок", ми повинні вас розчарувати. Відкриття виставки "NEO-CALLIGRAPHY by RAIRYU" не схоже на чергову банальну вечірку. Це унікальний досвід - шоу, яке побудовано на 5 почуттях - мистецтво, яке сягає глибини душі та змінює життя на краще. RAIRYU виступить Провідником, разом з яким ви пройдете 3 поверхами, відчувши всю силу мистецтва нео-каліграфії, на завершення - художник продемонструє ексклюзивне шоу.
 
На трьох поверхах будуть представлені роботи:
- картини "Котодама", які приносять удачу,
- ляльки-скульптури "Дарума", які допомагають досягти мети,
- інсталяція "Храм і Трон", як символ влади.

Влітку 2016 року за підтримки Посольства Японії в Україні RAIRYU вперше продемонстрував свої роботи Києву. Виставка "ІЄРОГЛІФ РОКУ. ТРАДИЦІЯ ЯПОНІЇ" пройшла з величезним успіхом. Тепер автор повернувся до рідного Києва, щоб відкрити рік Японії в Україні своїм персональним арт-проектом.
 
Інформація про RAIRYU: З 2003 року, після знайомства з каліграфом Рюсекі Морімото, почав вивчати японську каліграфію, учасник виставки "Сучасна японська каліграфія" (Київ, 2005), організатор персональної виставки каліграфа Рюсекі Морімото в Київській галереї "Да Вінчі" (Київ, 2006 року); учасник благодійної виставки, організованої журналом "Gallery", увійшов до числа 33 найкращих художників України; призер професійної виставки каліграфії "Майнич" (Японія, 2010,2011 рр.); учасник арт-шоу Japan Mania (Київ, 2015)
 
Приходьте на урочисте відкриття та ексклюзивне шоу нео-каліграфії, яке відбудеться 25 листопада о 19:30! Виставка триватиме до 22 січня 2017 року.

Dress code: all black
Адреса: вул. Вадима Гетьмана, 6. Галерея "Я. Гретера" 4 поверх в ТРЦ "Космополіт" Блок А
Тел: 044 200 07 60
Час роботи арт-центру: Щодня 11:00 - 21:00.
Вхід вільний.

 
З 19:30 розпочнеться онлайн-трансляція у Periscope по Україні, Європі та Японії (акаунт: RairyuProject)

RAIRYU: www.rairyu.com
Я. Гретера: www.greter-art.com
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше