116 дніпровських дітей отримало подарунки від гурту Epolets

21 грудня 2016
Редакція
14 грудня одеський гурт Epolets дав акустичний концерт в Дніпрі, кошти з якого витратили на подарунки для дітей Поливанівського дитячого будинку в честь Дня Св.Миколая. В інтернаті зараз мешкає 116 дівчат різного віку. Ініціатором благодійної акції виступила Громадська організація "Творити Добро Легко".
 
"Кожна дитина у світі заслуговує на свято і ми радіємо з того, що можемо влаштувати його для тих, хто потребує цього щонайбільше. Нам було дуже приємно, що наші прихильники активно відгукнулись на ініціативу,  і ми змогли влаштувати солодкі подарунки в День Святого Миколая дівчаткам з Поливанівки. Творити добро дійсно легко, особливо, коли навкруги так багато добрих та чуйних людей" - прокоментував акцію фронтмен гурту Павло Варениця.

Звичайно, це лише крапля в морі, але скоро Новий Рік і ще багато дітей без подарунків. Тому гурт Epolets закликає, як і слухачів, так і українські гурти прийняти участь у флешмобі та подарувати хоча б один подаруночок дітям у притулках.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Модульні будинки: з яких матеріалів їх виготовляють?
Якщо ви цілком серйозно задумалися про купівлю модульного житла, а ваша бабуся постійно запитує щось на кшталт “який це будинок за три тижні, з чого вони його роблять і як воно має триматися?”, то ця стаття написана саме для неї.
Читати більше
Залаштунки успіху бренду. Чи правда, що шкіряні вироби LuckySrore приносять удачу?
Це історія подружжя Олі та Миколи, які разом, пліч-о-пліч втілили свою мрію, реалізація якої розпочиналась з виготовлення шкіряних гаманців у імпровізованій домашній майстерні.
Читати більше