116 дніпровських дітей отримало подарунки від гурту Epolets

21 грудня 2016
Редакція
14 грудня одеський гурт Epolets дав акустичний концерт в Дніпрі, кошти з якого витратили на подарунки для дітей Поливанівського дитячого будинку в честь Дня Св.Миколая. В інтернаті зараз мешкає 116 дівчат різного віку. Ініціатором благодійної акції виступила Громадська організація "Творити Добро Легко".
 
"Кожна дитина у світі заслуговує на свято і ми радіємо з того, що можемо влаштувати його для тих, хто потребує цього щонайбільше. Нам було дуже приємно, що наші прихильники активно відгукнулись на ініціативу,  і ми змогли влаштувати солодкі подарунки в День Святого Миколая дівчаткам з Поливанівки. Творити добро дійсно легко, особливо, коли навкруги так багато добрих та чуйних людей" - прокоментував акцію фронтмен гурту Павло Варениця.

Звичайно, це лише крапля в морі, але скоро Новий Рік і ще багато дітей без подарунків. Тому гурт Epolets закликає, як і слухачів, так і українські гурти прийняти участь у флешмобі та подарувати хоча б один подаруночок дітям у притулках.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше