11 СІЧНЯ 2021 РОКУ
​ЛЮДИ ПОВИННІ ПРОКИНУТИСЯ

Світ перетворився на божевільню, але велика частина суспільства глибоко спить, щоб помічати безумство того, що відбувається з пандемією коронавируса. Точно так же, як не ставлять під сумнів божевільні мрії, деякі люди ніколи не ставлять під сумнів своє божевільне життя. Наслідки масового сомнамбулізму очевидні: коли мільярди людей сплять, - ті, хто при владі, і хто не спить, мають перевагу, оскільки сплячих людей легко контролювати. Тому багато людей повірили брехні підконтрольних Кабалі ЗМІ про те, що саме Дональд Трамп вчинив спробу державного перевороту. Насправді це не так. Все з точністю навпаки….

Пандемія корони була смертельною для людства, але зробила смертельну дію на економіку: міжнародне пересування різко зупинилося, що розорило такі галузі, як туризм, подорожі, готельний і ресторанний бізнес, зруйнувавши глобальні ланцюжки поставок.

Куплені злочинні і корумповані маріонеткові уряди посилили свою владу, запровадивши жорсткі правила і обмеження на носіння масок на обличчі, соціальне дистанціювання і контроль температури тіла в громадських місцях, таких як аеропорти, вокзали та супермаркети. Навіть після того, як вірус затих, цей авторитарний контроль і нагляд тривав або навіть посилився.

Чотири аспекти стають все більш очевидними для тих, хто пробуджений: людей програмують і проводиться контроль над їх розумом, щоб вони змирилися з поступовою втратою своєї волі і добробуту. Пандемія веде до повного медичного військового стану з примусовою перетвореної в зброю вакцинацією, розрахованої на неминучу непрацездатність і остаточне масове вибракування.

Все це є частиною окультного ритуалу Глибинної Держави для повторного поневолення, щоб позбавити сили людства і посміятися над ним, коли воно крок за кроком буде втрачати все більше своєї волі і своїх прав. Це найстрашніша тиранія в нашому суспільстві, що здійснюється не тільки вашим урядом, але і маріонетками введення медичного воєнного стану, які зараз показують себе на всіх рівнях такими, якими вони є насправді - найбільшими ворогами народу!

Оскільки всі рівні влади настільки підірвані тими, чий намір полягає в тому, щоб знищити наше суспільство і його людей, тоді нам, людям, потрібно прокинутися і переглянути наш політичний контракт з нашими сурогатними урядами і повалити їх. Людство повинно боротися за справедливість, істину, мир і свободу відповідно до універсальних законів нашого Творця, в чиєму баченні ми є суверенними істотами.

У більшості людей їх свідома душа замкнена в ментальної в'язниці, пов'язаній тільки часом, працею і енергією. Ці люди майже не мають свободи волі, тому що вони нехтують своєю свідомістю, коли необхідно її використовувати. Вони продовжують вести себе, як стадо овець, і ніколи не вирвуться з цього безумства. Прокиньтеся щоб боротися за свою свободу у вільний світі без диктатури.

Зверніть увагу: в цьому світі немає одного єдиного Спасителя. Є багато рятівників, коли багато людей прокидаються в масовому порядку. Почніть дивитися на світ з сьогоднішнього дня: привабливо думати про нього, як про прихований режим, що розвалюється.

Наш вибір визначить розвиток нашого майбутнього

Ми, люди, перебуваємо в перехідному процесі. Людство рухається до Вищої Свідомості, з третього в четвертий вимір, в той час як деякі люди, які вже прокинулися, досягли 5-го або навіть 6-го виміру Свідомості.

Ці виміри найкраще зрозуміти при порівнянні з частотним діапазоном радіо, де кілька станцій генерують сигнал і одночасно передають його, але в 3-му вимірі тільки одна станція одночасно може бути прослухана.

У більш високих вимірах можна відстежувати кілька станцій одночасно, а в 5-му вимірі включені кілька частотних діапазонів разом, так що їх можна слухати одночасно.

Вища свідомість дає більше позитивної енергії і більш широкі погляди на Планету, усуваючи всю негативну енергію, яка накладалася на людство впродовж багатьох тисячоліть. Впродовж усього цього періоду часу більшість людей діяло зі старої, негативної свідомості війни, насильства, жорстокості і потреби у владі. Зараз ситуація змінюється. Зміни можуть здаватися повільними, але будьте впевнені, людство рухається до світла, співпраці і доброту.

Захоплення кримінальною Глибинною Державою, урядів і політиків

Прихований тіньовий уряд показує себе в відкриту і втрачає контроль над нами, оскільки все більше людей пробуджуються від свого наведеного сну. Це може означати, що в найближчі місяці будуть отримані безпрецедентні викриття, як за масштабами, так і за охопленням, що не мають історичного прецеденту, які можуть викликати повстання у не пробудженого людства.

Ми підійшли до найважливішого перехрестя в світовій історії: наш вибір визначить розвиток нашого майбутнього. З одного боку, це продовження структури контролю влади Глибинної держави, що веде до руйнування наших свобод, як ми бачимо, відбувається зараз з обов'язковим носінням масок, соціальним дистанціюванням і дорогими обмеженнями на поїздки, які покликані підірвати наш моральний дух і поступово покласти край нашому добробуту і процвітанню.

Це найважливіше колективне рішення, яке ми всі збираємося прийняти. Нічого подібного ще не було в історії людства. Без допомоги щонайменше 50% населення корумповану Глибинну Державу, її агенти і поплічники не можуть бути усунені через потенційний хаос.

Важливо, щоб всі люди намагалися залишатися якомога більш позитивними і оптимістичними. І все ж занадто велика кількість людей щовечора перемикають канали на своєму телевізорі, щоб бути зомбованими брехнею основних ЗМІ - торговців страхом які вводять їх в оману образами. Більшість людей несвідомо приймають в себе пропаганду основних засобів масової інформації, які повідомляють про новини, засновані на гніві, тривозі і страху. Тримайте очі і розум відкритими і усвідомлюйте, що світом керують чиновники обраної нами влади, які наймаються, підкуповуються, маніпулюються Кабалою / Глибинною Державою, яка проводить контроль над їх розумом. Це включає в себе багатьох відомих політиків, а також в це залучені всі «улюблені» члени королівських сімей кожної країни, що має монархію.

Патріоти зараз збирають тих, хто причетний до зради, підбурювання до заколоту і злочинів проти людства. В даний час проводиться операція з арештів і страта відомих особистостей, які поки не можуть бути ідентифіковані за допомогою надійних джерел інформації. Судячи з усього, президент Трамп підтвердить все це до кінця року. Зрозуміло також, що всі королівські особи були або скоро будуть усунені, заарештовані або страчені. Багато колишніх і діючих прем'єр-міністрів будуть арештовані або страчені, за винятком окремих прем'єр-міністрів. Крім того, повідомлялося, що за останні кілька днів в швейцарському Цюріху було заарештовано кілька банкірів з сім'ї Ротшильдів.

Війна з невидимим корона-ворогом - це соціальне самогубство

Останній приклад змови проти людства - криза коронавірусу. Ця криза розігрується у нас на очах: всесвітнє блокування всього, що роблять майже всі уряди на земній кулі з однаковою суворістю, запроваджуючи карантин і ув’язнення в будинках майже всіх під приводом «захисту» нас від невидимого ворога, так званого коронавірусу.

Кожен уряд знає, що це катастрофа для його національної та світової економіки - що це соціальне самогубство. І все ж вони йдуть на це - за чиїм наказом? За таємним наказом Кабали. Члени Кабали / Глибинної держави / хазарської мафії вважають, що вони все ще контролюють ситуацію, але це не так. Зараз важливо, щоб громадськість виявила і зрозуміла, хто насправді є її ворогом, хто накладає непотрібні обмеження на свободу людей.

Як відомо більшості з нас, тих, хто шукає свої власні джерела інформації за межами провідних (читай: контрольованих Кабалою) засобів масової інформації, зміст основних ЗМІ диктується, і вони підтримуються урядами, і повні брехні, збору помилкових даних і статистики щодо захворювання на коронавірус, а також смертності. Ті, хто прокинулися, знають, що ці цифри сильно завищені і сфальшовані, щоб збільшити фактор страху серед людей і продовжити руйнівне блокування. Цей жахливий обман активно практикується не тільки в США, але і в Європі, і в Азії (зокрема, в РФ і Китаї).

Діти мають нульові шанси померти від COVID-19, але отримують психологічну травму на все життя через соціальне дистанціювання. Глобальне дослідження показало, що COVID-19 ніколи не передавався від дітей дорослим. Згідно з іншим дослідженням, передача хвороби від людей, які не знають, що вони нею захворіли, не існує. Тому соціальне дистанціювання в школах є невиправданим. Ізоляція викликає депресію, недолік сну, погану роботу серцево-судинної системи, зниження когнітивних функцій і порушення імунітету. Це також послаблює ту частину мозку, яка відповідальність за навчання.

ЦРУ з'ясувало, що ізоляція - це ідеальний спосіб зламати укладеного і що вона робить психологічний ефект, схожий на побиття або тортури.

Збиток від вакцини не створює лише один єдиний симптом

В принципі, коронавірус - це виліковне респіраторне захворювання, воно не смертельне, його можна запобігти і вилікувати; групи ризику - люди похилого віку і люди з хронічними захворюваннями - потребують особливої уваги та лікуванні. Не було ніякої необхідності блокувати весь світ, щоб впоратися з цим коронавірусом, тим самим руйнуючи економіку і засоби для існування мільйонів людей, що може мати побічний збиток, який набагато перевищує число жертв COVID-19.

Доктор Моулд (вбитий «Великою Фармою») був переконаний, що широке використання великої кількості вакцин не знаменує собою початок нової ери життя без хвороб; скоріше, вони впроваджують нову еру загальної хворобливості і контролю над людьми.

Збиток від вакцини не створює лише один єдиний симптом; скоріше, реакції численні і різноманітні. Крім того, реакції на вакцину можуть проявитися незабаром після отримання ін'єкції або через роки. Часто ці реакції стають помітними тільки після введення великої кількості доз різних вакцин. Різноманітність реакцій і непередбачуваність їх часових рамок створюють у фармацевтичній промисловості і медичного істеблішменту враження, що вони все контролюють, статистичну впевненість в тому, що вакцини не завдають шкоди. Якщо вони не бачать великої кількості побічних реакцій одного типу впродовж певного короткого періоду часу, то вони роблять висновок, що шкода не була заподіяна.

Громадськість розчарувалася, і вже насторожено ставиться до постійних повідомлень засобів масової інформації про кінець світу і новинних повідомлень, що дотримуються корпоративних програм. Люди бачать, як змінюється їх світ, і хочуть зрозуміти, що відбувається і чому. Вони хочуть бути поінформованими і, отже, бути готовими. Вони хочуть робити усвідомлений вибір замість того, щоб отримувати вказівки від корумпованих осіб і державних інститутів, які постійно брешуть і обманюють, приводячи їх до хаосу.

Заключний етап нашого плану Пробудження

Хибна грошово-кредитна, економічна політика і сама політика навмисно викликали цю тривалу економічну кризу. Головні винуватці - це Центробанки, контрольовані Кабалою.

Люди не розуміють, що відбувається, але все це частина плану, щоб розбудити людей у ​​фінальній стадії. Дуже важливо, щоб вони проходили через дуже дискомфортні ситуації, які підводять їх до самого краю і змушують деяких з них гніватися або засмучуватися і виходити на акції протесту для захисту своїх прав. І це те, що ми спостерігаємо зараз.

Глибинна держава і підконтрольні їй основні ЗМІ все ще думають, що вони контролюють ситуацію і що все йде саме так, як вони планували. Це не так. Це має змусити населення відчувати себе некомфортно, щоб воно змогло побачити і зрозуміти це для себе. Це процес Пробудження, - те, як люди пробуджуються від глибокого сну! З емоціями, знаючи, що це неправильно. Якщо люди не можуть бачити, відчувати і гніватися, ми не можемо їх розбудити.

Нам потрібно, щоб більшість людей прокинулися, і це буде заключний етап плану - повне видалення прихованого уряду і політиків, відомих як Глибинна держава з планети Земля.

www.youtube.com

Канал Абсолютный Ченелинг  

Фрілансер Валерій Зміївський

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com