11 простих модних прийомів, які зроблять ваш вигляд дорожчим

13 вересня 2016
Cikavoznaty.com.ua

Насправді, не обов'язково купувати увесь гардероб у відомих дизайнерів, щоб мати розкішний вигляд. Пропонуємо вам кілька нескладних стильних прийомів, які зроблять ваш образ більш елегантним.

Придбайте жорстку сумку

Якщо ви плануєте свій бюджет відповідально, якісна сумка є вдалою інвестицією. Придивіться до класичних моделей (спробуйте сумку зі структурованими жорсткими ручками для офісу та сумку через плече – для вихідних) нейтрального кольору. Після того як ви отримали сумку своєї мрії, підтримуйте її в гарному стані. Зробіть її блискучою за допомогою спеціальних засобів для догляду (для лакованої шкіри) та неароматизованих лосьйонів для тіла (для всіх інших видів шкіри).

Додайте свіжого аромату

Жоден образ не буде закінченим без якісного аромату. Знайдіть вашу улюблену туалетну воду і акуратно розпилюйте її на шкіру (ніколи – на одяг чи волосся). Тепло піднімається догори, тому дуже важливо використовувати парфуми на нижній половині тіла на додаток до звичних місць, таких як зап’ясток, шия та лікті. Аромат, який довго тримається, бризкайте на ваші щиколотки, задню частину колін та між стегнами. Для уникнення змішування ароматів використовуйте зволожуючий крем або мигдальну олію перед нанесенням парфумів.

Обирайте масивні аксесуари

Навіть недорога біжутерія може значно покращити ваш вигляд. Для досягнення класичного образу доповніть ваш одяг металевим або шкіряним годинником. Не бійтеся використовувати старі та вінтажні речі. Ювелірні вироби мають бути присутніми у будь-якому стильному образі.

Збирайте класичні куртки і пальта

Не важливо, що ви одягли знизу, чарівний жакет зробить ваш образ незабутнім. Тренч на поясі, чорна шкіряна куртка, джинсова куртка і пальто темно-синього, пісочного або чорного кольорів ніколи не вийдуть з моди.

Приділяйте увагу деталям

Якщо ви помітили нитку, що висмикнулась, позбудьтеся її або спробуйте затягнути назад у тканину, що, на жаль, зробити набагато важче. Потрібно позбутися котульок на светрі? Використовуйте бритву для гоління. І, звичайно ж, ніколи не одягайте заплямовані речі або речі з відірваними ґудзиками.

Використовуйте послуги професійних кравців

Професіонали можуть недорого відремонтувати ваш одяг, після чого він виглядатиме як новий. Переконайтесь, що речі мають правильну довжину (для джинсів і штанів – рівень щиколотки або на 2,5 см нижче, для спідниці-олівець – ледве прикриваючи коліна) та рукава (трохи нижче зап’ястка).

Користуйтеся паровою праскою

Паровою праскою легше і швидше орудувати, ніж звичайною. Використовуйте її, щоби позбутися усіх найдрібніших зморшок на вашому одязі. Краще це робити звечора, щоб не марнувати часу зранку.

Уникайте землянистих кольорів

Такі кольори можуть зробити речі знебарвленими і застарілими. Для більш розкішного вигляду заповніть вашу шафу яскравими і пастельними кольорами. Що стосується візерунків, то леопардовий є класикою. Більшість інших зроблять вас старішими.

Накладайте мінімальний макіяж нейтральних кольорів

Коли справа доходить до макіяжу, ви ніколи не будете в програші, нанісши лише легкі рум’яна, туш для вій і натуральну помаду. Волосся повинно бути блискучим, а манікюр краще нехай буде натуральним, ніж занадто разючим.

Взуття має пасувати до сумки

Звісно ж, ваше взуття не зможе постійно бути в ідеальному стані, адже ви вдягаєте його кожен день і можете подряпати. В більшості випадків вам можуть допомогти засіб для миття посуду і тепла вода. Щоби позбавитися потертих плям на лакованій шкірі, спробуйте крапельку вазеліну. Якщо ви хочете мати розкішний і дорогий вигляд, взуття має пасувати до сумки. 

Заправляйте сорочку

Заправлена у спідницю або штани сорочка чи блузка завжди зроблять ваш вигляд гарним і стильним. Чудово виглядає поєднання різних відтінків. Також можна спробувати монохромний образ, виконаний у чорному, білому або темно-синьому кольорі.

Від CIKAVOZNATY.COM.UA

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше