10 вагомих причин пожаліти жінку

26 листопада 2014
Vitaliy DeFranko
Життя жінки неймовірно важке - кожного дня доводиться долати тисячі труднощів, носити жахливо незручне взуття, одяг, що сковує рухи, і терпіти мерзенні звички огидної волохатої тварини, яка з нею навіщось живе.
 
Але бувають особливо гострі моменти відчаю, які регулярно ставлять волохатих і кривоногих чудовиськ (тобто нас, чоловіків) у глухий кут. Ці кризи не можна передбачити, в них, загалом, не варто брати участь (з розлюченою жінкою у відчаї не варто сперечатися). Треба її просто пожаліти. У неї горе, підставте їй чоловіче плече.

Вона зламала ніготь

Чоловікам цього точно не зрозуміти. Це ж ніготь, а не палець! Але просто всі інші нігті красиві та акуратні, а цей - зламаний. І треба бігти рятувати його, а на манікюр - запис за два дні. Крім того, в салоні як мінімум дві манікюрниці, одна хороша, а інша - безрука і лінива. А завтра на роботу і всі побачать, що руки у тебе НЕКРАСИИИИИИВІ! Тому, навіть якщо жінка зламала ніготь, намагаючись видряпати вам очі (а таке буває, повірте), треба її обійняти і пожаліти.

Вона не влізла у спідницю

Це навіть не криза. Це трагедія! Як це так? Хто посмів випрати спідницю в занадто гарячій воді? Чому вона сіла? Не могла ж красива доросла жінка погладшати. Це що, у неї велика дупа? І найстрашніше, що може сказати чоловік: так, у тебе велика задниця і це дуже добре, я люблю великі дупи. Не треба так робити! Треба просто обійняти (за плечі, а не за спідницю) і пожаліти.

Вона жирна

Ця думка може прийти їй в голову за вечерею (в тому числі й за романтичною вечерею при свічках). У душі. Перед дзеркалом. За кермом. Вона може раптом внутрішнім оком побачити у себе складки над стегнами - і все, привіт. Це катастрофа. Навіть якщо насправді вона важить 40 кілограм, їй треба важити 39. Це не можна зрозуміти, це не можна оскаржити, треба просто пожаліти.

Всі козли

Дійсно всі. Бос, мама, продавець в магазині, люди в метро, ви, зрозуміло, - всі здійснюють погані вчинки, поводяться огидно, роблять несправедливі й дурні речі, не цінують і не розуміють. У кращому випадку, вона скаженіє - і тоді вам потрібно просто енергійно погоджуватися і чекати, коли її "попустить". У гіршому випадку - вона в розпачі, і тоді теж вдіяти нічого не можна. Шкода її, а що поробиш?

Її все дістало

Улюблена робота, діти, чоловік, вулиця, ліхтар, аптека, чортів клімат, пробки, мама, Новий рік, безгрошів'я - в якийсь момент це навалюється на дівчину і виносить їй мозок. З хлопцями теж так буває, але, судячи з усього, на жінок середовище тисне набагато сильніше: їй треба бути і хорошою матір'ю, і господинею, і професіоналом, і красунею, і громадськість оцінює її кожну секунду, навіть коли вона валяється на дивані в спортивках і дивиться кулінарне шоу. Особливо в цей момент. Це, як раз, найлегше зрозуміти, але чомусь найважче пробачити, дуже хочеться сказати "а кому зараз легко". Не треба так! Пожалійте її, їй дійсно важко.

Вона втомилася

Просто втомилася. Вона багато працює. А ще у більшості жінок є такий фокус: вони не помічають, як витрачаються їх зайві ресурси і не вміють зупинятися вчасно. Ось вона бойовий зайчик, готовий до багатокілометрового забігу чи до пекельної боротьби, а через 10 секунд вже психує, плаче і нікуди далі не піде. Якщо ви живете з жінкою, ваше завдання - відстежувати ледь помітні ознаки смертельної втоми, яка насувається, і тактовно, але твердо, зупиняти активність в якийсь момент.

Вона голодна

Те ж саме, що і з втомою. Дуже багато дівчат не можуть "трохи зголодніти". Але в якийсь момент страшне ікласте чудовисько на ім'я "голод" накинеться і викраде розумну, кльову і веселу супутницю, залишивши замість неї примхливе, злісне і плаксиве створіння. Знову ж: дивіться уважно, відстежуйте заздалегідь, годуйте смачненьким. А якщо вчасно не встигли - жалійте і екстрено вирішуйте проблему. Взагалі, майте на увазі, якщо вас вб'є голодна жінка - суд її виправдає.

У неї нічого немає!

Це теж важко зрозуміти, бо каже вона це перед повною шафою або в передпокої, в якому через туфельки неможливо повернутися. Але у неї нічого немає, тому що останнього тижня вона собі нічого не купувала! А чоботи носить торішні! А шубу аж 3 роки тому купили! А у цих, інших, є все! Тут розмова перетворюється на незрозумілі схлипування, і залишається тільки пожаліти. Тому що, ну справді, не бігти ж серед ночі в магазин? А якщо й бігти, куди це все класти, в будинку від її лахміття і так не повернешся.

Вона стара

І мало того, кращі роки вона витратила на вас. І нічого, що так може говорити двадцятип'ятилітня дівчина, яка живе з вами сім місяців. Все рівно в даний момент вона вже стара і ви вже зжерли її кращі роки. Їй залишається тільки щиро поспівчувати.

Її ніхто не жаліє

Все, вам кінець, це рекурсія. Тепер ви навіть пожаліти її не можете, тому що а) її ніхто не жаліє, б) якби вона вам про це не сказала, ви б її не пожаліли. У цей момент, мабуть, варто тікати.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше