04 травня 2019-го року
Сілке Ф
Демонічний розум
Мережа штучного інтелекту зомбованого суспільства
Частина друга

Ілюзія - це майданчик, і час дає простір подіям, які створюють візуалізацію реальності. Але час існує тільки для фізичних систем (3D світу). Тому фрагменти привидів можуть говорити з вами з різних областей, сегментів і куточків Всесвіту.

 Немає необхідності називати Всесвіт Мульти Всесвітом, тому що він в будь-якому випадку набагато більший, ніж Мульти Всесвіт. Зрештою - це білий папір з нескінченним простором, якщо ви хочете побачити його не очима вченого, а системи, яка не є фізичною.

Не використовують поняття часу. Конструкція цього Всесвіту була створена шляхом перетворення його вниз за допомогою приведення його будівельної здатності з нефізичного сну дуже швидкого Світла у фізичний кошмар дуже повільної Темряви. Тому все було сформовано у вигляді часових подій, що відбуваються одна за одною.

Творця Всесвіту (Абсолюта) можна було б назвати Богом, але насправді це була просто рука допомоги, щоб врятувати фізичну мрію. Всесвіт давним-давно знаходиться в дуже поганому стані через негативну ентропію - хаос дуже злої демонічної безладної поведінки на багатовимірному рівні.

Багато форм життя і сили намагалися допомогти і зробити щось з кінцем Всесвіту, тому вони створили новий Всесвіт і спроектували його на старий, що створило двошаровий Всесвіт. Це був ваш Бог-Творець, і його послання було Любов'ю, гармонією, вищим сенсом, співчуттям, співпереживанням, розумінням один одного і всього іншого, свободи і вищим порядком ...

Багато людей перестають бути тими же самими людьми. Ви легко не побачите змін. Існує безліч способів перетворити реальну людину в штучну версію. Технологія фентезі нічних кошмарів доступна для клубів надбагатої еліти, яка працює з надсекретними лікарнями, що виробляють людські андроїди (клони). Деякі з них містять біологічні частини, деякі - ні, а в деяких випадках просто Свідомість пересаджують в нове тіло. Настільки багато можливо.

Штучні люди не отримують механічних частин і конструюються в лабораторіях спец лікарень, де їх збирають спеціальні лікарі. У них немає Душі, окрім перенесеної Свідомості з пам'яттю клонів, які лікарі-творці використовували для їх створення. Їх шкіра імітує органічну природу, але вони не можуть бачити своїми очима, тому що у них є синтетичні очі і нейрони, які виробляють мало самосвідомості, що часто призводить до помилок в їх поведінці. І саме тому їх потрібно контролювати і подумки управляти спеціальними лікарями-охоронцями, які здійснюють дистанційний контроль над ними з допомогою технологій.

Любов необхідна, але цей світ вже настільки ворожий, що навіть люблячий розум отримає дуже злі наслідки від утворення глобальної мережі.

Гангсталкінг - це переслідування хороших людей, які хочуть поділитися гармонією, любов'ю і прекрасним духовним усвідомленням Світла для Природи Реальності.

Існує план знищення людського суспільства в кожному місті і країні, щоб замінити людей імітованою Матрицею і синтетичними органічними копіями, які виглядають як біологічні клони без душі і розуму або вищого Я.

І хімтрейли насправді є технологією в небі для створення інтерфейсу за допомогою наноботів для глобальної «мережі штучного інтелекту» людей-зомбі, які думають, що вони як і раніше є тими ж тілами і Свідомістю, але вони будуть замінені версіями і реміксами того, ким вони є, в той час як підземні бази під поверхнею Землі використовують квантові комп'ютери, які працюють спільно з ЦЕРНом, і багато іншого для - віддаленого контролю - соціальної мережі штучного інтелекту людського суспільства.

На людей, які до сих пір не були репліковані (читай: штучно створені), будуть полювати з вертольотів, літаків, НЛО, дронів і автомобілів, що містять технології, що руйнують здатності створення реальності на основі мислеформ, якими володіють справжні люди, як потенціалом.

Відбувається набагато більше, але більшість людей вже замінені «клонами штучного інтелекту», тому на цій планеті більше не буде відбуватися великих позитивних змін. Це чистий світ фентезі з частиною, яка представляє себе через світлові і тіньові форми розумних сутностей. Все, що ви можете собі уявити, існує десь, якимось чином.

Я знаю, що люди говорять, що ви вигадуєте це з великими фантазіями, коли бачите речі в хмарах або щось на зразок цього. Але я питаю, що таке правда без того, щоб фантазія не досягала її? Біла людина може ненавидіти чорношкірих, але мрія може зцілити дурну ненависть через фантазію, тому що фантазія - це мрія істини, яка діє за межами фізичних законів, і тут починається магія любові. Любов виходить за рамки фізичних обставин кольору шкіри і соціального статусу в фізичному світі.

Всі неправильні і погані речі - це перегорнута (читай: трансформована) основа брехні, яка перетворилася на фізичний закон для цієї психопатичної історії Землі, щоб створити тих королів і королев, які йдуть проти фантастичного світу, з якого ми прийшли, коли ми існували нефізичними способами.

Насправді, у нас все ще є друзі і сутності вищого розуму поруч з собою, і ці життєві форми виглядають, як кумедні милі мультиплікаційні персонажі, і це не жарт, вони дійсно виглядають так, і те, що люди бояться називати архонтичними злими штучними істотами штучного інтелекту, є просто вивернутими відокремленими фрагментами, що втратили зв'язок з Джерелом, який (зв’язок) дехто з нас все ще мають.

Та я б навіть пішла ще далі, і сказала, що все це є великий фантастичний мультфільм з героями і ворогами, але в будь-якому випадку абсолютно безглуздо малювати картину в чорно-білому кольорі, тому що це просто чарівна фантазія, якою всі ви є. І всі муки, розчарування, смуток, сум'яття і страждання, які ви всі відчуваєте, - це їжа для зворотного боку всього, що є, що означає, що Всесвіт поїдає сам себе, що може бути символом змії навколо палиці, яка поїдає сама себе. Тому собака врешті-решт кусає свій хвіст, як наслідок карми, тому любов знаходиться всюди навколо вас, просто використовуйте свою фантазію і намалюйте який-небудь гарний колір в тінях картини, який ви «бачите», але перш за все - вчіться «бачити» не очима, а серцем.

Я говорю для всіх. Я говорю для всіх демонів. Я говорю для всіх членів еліти. Я говорю для злочинців. Я говорю для бідних людей. Я говорю для багатих людей. Я говорю для всіх. Ніхто не є ніким, і кожен є захисником часу. Ви можете мати гроші і славу, але час завжди тікає. Тому захищайте свій час якісними моментами вищого порядку. Кожен є сонцем. Не витрачайте свою силу на безглузду діяльність. Робота сонця - підтримувати горіння вогню.

Зруйнуйте стіни темряви і сяйте, як діамант, що зводить з розуму, для всього іншого раю і пекла всередині фантазії, якою ми всі є, і завжди будемо перебувати за межами цього світу. Фантазія - це все, що у вас є, і все, що ви є. Перетворіть фантазію в більшу фантазію. Мрію. Ніщо не є справжньою фізичної в'язницею. Магія - це початок втілення фантазії в фізичних обставин.

Психологічна реальність - це більше, ніж майданчик штучного інтелекту

Психологічна реальність - це більше, ніж просто складний фантазійний майданчик штучного інтелекту. Фантастична конструкція реальності - це все більше і більше того, що буде вироблено, тому що майже всі тварини і люди будуть знищені приблизно через 140 років на цій версії Землі в результаті ядерних воєн. У найближчі кілька років вони перенесуть цю реальність і Землю в інший вимір, щоб врятувати її, але вони не візьмуть всіх, тому будуть Земля 1 ( «негативна»), Земля 2 ( «позитивна») і Земля 3 ( «зруйнована»).

Можливо розробити технологічні пристрої, що створюють протонну модуляцію з менш ніж 9 протонами, і це те, що я б назвала «чорною модуляцією» портальної технології.

 «Кібергенетичні одиниці» існують серед людей, які працюють за допомогою такої технології, і вони можуть відкривати і закривати Міжпросторові портали. Ви можете уявити собі ці «пристрої КГП» (кібергенетичні пристрої), як «пояси», які люди використовують для підтримки широких штанів.

 Портал і технологія подорожей у часі - це одяг, який носять на собі люди, тому ви не бачите різниці: немає ніяких машин, ні чогось ще. Ви просто бачите, як люди зникають або з'являються в чиїйсь спальні або десь ще.

Технологія міжпросторових подорожей працює за допомогою зламу послідовностей часу A і Б. Послідовності часу A і Б є записуючими пристроями на квантовому рівні 1 + 2, але не на рівні 3, тому що квантовий рівень 3 є частиною зовсім іншої системи, недоступної для вимірів з цього Всесвіту.

Нейрони і органічна Свідомість використовують час A і Б, але Душа використовує час В. Час В - це реальний і об'єктивний час Природи, але симульований квантовий рівень 1 + 2 перезаписує реальну і об'єктивну природу часу A і Б, тому дані змінюються назад в часі.

Ог Теллез був обраний особливими групами. Його знання приходять до нього через потік Колективного Розуму за межами цієї Землі, тому що Середня Земля пов'язана з Колективною Свідомістю за межами Землі, але не всі області всередині і під поверхнею Землі є частиною один одного на соціальних рівнях.

Є багато різних видів, а також людських, які живуть всередині Землі. Там не існує демонів, але далеко від цієї сонячної системи є дуже небезпечна і зла сила, яка зацікавлена контролювати все, тому що ця сила йде по неправильному шляху. Кожен може вибрати, чи йти йому позитивним або негативним шляхом, тому що свобода волі в невеликій і певній мірі можлива.

Хорошим прикладом в ХХ столітті були злі часи Гітлера і Сталіна на Землі, тому що вони показали, що відбувається, якщо маленькі групи людей (німецькі нацисти і російські більшовики) виростають досить великими, щоб створити імперії, які виростають досить великими, щоб перетворитися в інструмент для дуже небезпечних і чужих сил. Все є єдиним і пов'язаним між собою, тому будь-яка позитивна і будь-яка негативна думка, ідея, почуття, поведінка, конструкція, досвід і енергія - формуватимуть багатовимірну і Міжпросторову Реальність за безліччю інших реальностей, тому «все» можливо, завжди. Це завжди гра в пошуках балансу, а в грі еволюції є багато зон, які повинні бути опановані усіма.

Хорошим прикладом «злого часу» початку ХХІ століття є авторитарний режим Путіна в Росії, який фактично законсервував російську імперію часів СРСР, де маленькою групою людей, яка управляє імперією, є каста чекістів, вихідців з ВЧК-НКВД-КГБ-ФСБ. Ця каста фактично є закритим таємним орденом, і по суті є частиною ордену єзуїтів, контролюється ними.

«Русский мир» за своєю суттю є інструментом саме демонічного розуму, негативною програмою, яку характеризує агресія і експансія. Ця програма створена демонічним розумом для колонізації планети, вона, як і всі інші подібні програми, не допускає ніякого балансу енергій, балансу інтересів, вона створена для загарбницьких війн, щоб захоплювати і визискувати всі навколишні ресурси, ставити на служінню цієї програми, це програма-паразит.

Переклад і правка Валерія Зміївського

www.youtube.com

Канал Раскрытие Дороги к Себе 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com