01 січня 2020 року
Вібраційний прогноз від Lee на 2020-й рік

 У 2020 році спостерігається розшарування Колективної Свідомості.

Різні соціальні групи створюють і закріплюють власні «острова реальності». На відміну від попередніх років, ці «острова реальності» почнуть виділятися різкими межами. І якщо раніше спостерігався контраст в географічних межах, то в 2020-му році межі стануть швидше «психічними».

Суть в тому, що переміщаючись між різними групами, ви також почнете бачити фізичну різницю їх світу,  як відчувається перехід, скажімо, між кліматом Таїланду і кліматом Норвегії.

Люди в сучасному світі вже звикли до того, що переліт між віддаленими країнами загрожує зануренням в інший світ. Тепер же «інший світ» стане спостерігатися в рамках однієї географічної координати, але в компанії різних людей.

Йдеться про буквальну різницю між «островами людей», а не про «психологічну атмосферу».

 У 2020 році спостерігається розшарування Колективної Свідомості.

Різні соціальні групи створюють і закріплюють власні «острова реальності». На відміну від попередніх років, ці «острова реальності» почнуть виділятися різкими межами. І якщо раніше спостерігався контраст в географічних межах, то в 2020-му році межі стануть швидше «психічними».

Суть в тому, що переміщаючись між різними групами, ви почнете бачити фізичну різницю їх світу також, як спостерігається перехід, скажімо, між кліматом Таїланду і кліматом Норвегії.

Люди в сучасному світі вже звикли до того, що переліт між віддаленими країнами загрожує зануренням в інший світ. Тепер же «інший світ» стане спостерігатися в рамках однієї географічної координати, але в компанії різних людей.

Йдеться про буквальну різницю між «островами людей», а не про «психологічну атмосферу».

Іноді вам буде досить просто переключитися з однієї групи в соціальних мережах на іншу, щоб, (умовно) суп у вашій тарілці став пересолений, а ворона за вікном раптом перетворилася в голуба. Але справа не в тому, що там в соціальних мережах «різні інтереси» - все набагато глибше.

Ви помітите як в спілкуванні одних груп матеріалізуються одні напрямки реальності, а в інших інші. Кожен «острів реальності» буде відрізнятися і своєю швидкістю матеріалізації подій, і власним ритмом реакції, і наявністю певних схожих характеристик.

Наприклад, це може сприйматися як те, що ви відчуєте буквальну різницю в часі - в одній групі «зовнішня година» вам здасться хвилиною, а в іншій - цілою добою. Переходячи між «островами», ви будете спостерігати зміщення в часі, при яких ваш годинник реально покаже ці стрибки.

Тобто раптово виявиться, що лінійний час на годиннику, наприклад 15.00, «стрибнув» на 14.35 або 16.20. Або ви кудись спізнювалися, але в підсумку приїхали раніше. Вперше спостерігаючи таке, ви це сприймете як непорозуміння, але помічаючи такі зміщення в часі регулярно, ви відчуєте очевидність того, що відбувається.

Іншим прикладом «стрибка» часу може бути «символіка подій», що повторюється.

В цьому випадку ви помітите, як в присутності однієї з груп ви спостерігаєте, скажімо, хмари, а в інший ясне небо. В товаристві одних буде мерехтіти тема пожежі, у інших повінь, у третіх овочі, у четвертих дельфіни, у п'ятих Місяць, у шостих автомобілі ...

В особистому практичному аспекті ви виявите те, що спілкування з одними людьми незмінно призводить персонально вас до фінансового плюсу, а після інших ви відчуєте втрати коштів. І такі повторення стануть дуже очевидними. Одні групи людей викличуть бадьорість і легкість в тілі, інші втому або погіршення самопочуття.

Загальний сенс не в тому, що хтось випереджає, а хтось відстає або що хтось кращий за іншого. Сенс в тому, що особисто ви засвоюєте «функцію розрізнення». Якщо раніше здавалося, що світ однорідний, і в ньому є різні клімати, то тепер ви відчуєте різні реальності «подій» в рамках однієї географічної координати.

Поступово ви навчитеся вибирати «групу спілкування» комфортну для поточного моменту. Ніби як «зараз хочу тепла - піду до цих людей, а завтра мені потрібен заряд бадьорості - піду до тих, за грошима сходжу он до цих хлопців, після їх історій завжди рахунок поповнюється».

Якщо ви будете уважні, то знайдете стійкі групи з любов'ю, з веселощами, з достатком, з натхненням.

Одні «острова реальності» не кращі за інших - вони просто «інакше працюють». Як Захід не краще Північного Сходу, так і в цьому випадку кожна окрема група може краще відповідати вам в різні моменти дня.

В публічному сенсі такі контрасти створять не просто розлад у світових подіях, але наочно покажуть як одні новини прямо суперечать іншим. «Ефект Мандели» буде наочно проявлятися на кожному кроці.

На одному каналі новин вам скажуть, що згорів ліс, а на іншому підсумують події «легким задимленням галявини». В одному повідомленні якийсь правитель скаже, що він «залишає пост», а в коментарях іншого каналу з'ясується, що він «пішов на підвищення».

Новини про фінансовий крах можуть миттєво змінюватися новинами про економічні прориви. Комета, що «летить до Землі», через годину перетвориться в комету, що «залишає Сонячну систему» ​​...

Ваші особисті пригоди у 2020 році - це своєрідне «налаштування бажаного ритму».

Якщо ви будете фокусуватися в цілому на контекстах: «екологія поліпшується», «добробут зростає», «красиві люди навколо», «погода ідеальна», то подібні особисті підтвердження ви і отримаєте у себе вдома.

Причому ви обов'язково помітите, як хтось поруч на «всі сто відсотків» буде переконаний у протилежному. Важливо усвідомити, що ви обидва будете абсолютно праві. Ви починаєте спостерігати як на фізичному рівні ви живете в різному паралельному світі.

І це не психічні відхилення, не ментальні помилки, не помилки сприйняття.

Це реальний багатоваріантний світ.

Згадайте про цей прогнозі десь у червні місяці, коли зловите себе на марній спробі «показати очевидне» сусідові. Ви зовсім не сусіди, ви мандрівники по схожих світах, які бачать один одного через якийсь «прикордонний екран», оформлений у вигляді загального під'їзду в будинку.

Отже, куди прямуємо подорожувати з ранку пізніше?...

Переклад і правка Валерія Зміївського

https://www.youtube.com

Канал  Абсолютный Ченнелинг

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше