​Як позбутись зайвих кіло за 7 днів + бонус!

19 березня 2015
MorisBrother
ВАЖЛИВО! Дана публікація має виключно розважальний характер і не містить реальних порад. Не намагайтесь повторити описане, це небезпечно для вашого здоров'я.  

В інтернеті існує безліч способів скинути зайву вагу. Проте всі вони базуються на якихось обмеженнях, навантаженнях, неймовірних зусиллях і т.д. Сьогодні я розповім вам про найдивовижніші дієти, під час яких можна їсти все, лежати цілими днями на дивані і при цьому скидати зайві кіло. Супер дієти, втрачені ще на початку 16 століття.
 
В 16-17 столітті жінки активно намагались додати своїм щокам румнянцю. Така собі замануха для довірливих чоловік, яка означала, що леді доволі тендітна та сором'язлива. У слов'ян для цього була зима – достатньо постояти 30 хвилин на морозі. А от в країнах з теплішим кліматом довелось шукати вихід. Так на сцені з'явився свинець, яким натирали щоки. Тому першим елементом для схуднення в нашому ТОПі буде...

1. Свинцева дієта


Можна їсти все. Є лиш один маленький нюанс: в кожну порцію їжі потріно додавати декілька міліграм свинцевої стружки. Головний біль, нудота, тремтіння рук – маленькі мінуси в досягненні великої цілі. Головне - протриматись декілька днів і тоді результат тебе здивує. Жир зникне, як і здоров'я. Ціль досягнуто! 

2. Миш'як дієта 


Речовина, про яку більше відомо негативу, ніж чогось позитивного. Хоча, насправді, в малих дозах його використовують для лікування тварин. Тому для дієти він також цілком згодиться. Навіть якщо й передоз, то можна отримати першу в житті земельну ділянку... першу, маленьку, останню, але отримати. Як і при попередній дієті, можна їсти будь-що, головне, додавати декілька грам цієї чудесної речовини – 20 кіло за 7 днів. Вас навіть мама рідна не впізнає!

3. Поганий мужик


Зважаючи на те, що основна частина читачів такого роду статей - жінки, то саме для них перевірений роками спосіб – поганий мужик. Він не працює, цілими днями п'є з друзями, а вечорами перетворюється в тирана з маленькою піпіською. Оргазм? Звідки вам знати, що це таке! Зате поруч з таким чоловіком можна тримати себе у формі все життя. Великою перевагою є те, що їсти можна будь-який вид мівіни... Сумніваюсь, що на щось краще у вас будуть гроші. Універсально та просто. Поганий мужик проти неідеальних форм. Синці під очами не біда, коли зайвих кілограмів на попі нема!

4. Бонусна пропозиція! (Кризова)


Дієта, яка може охопити всю вашу сім'ю, родину, район! Криза в державі. Долар нестабільний, зарплати не ростуть, зате комуналка показує дива трансформації, збільшуючись в 7 раз? Ідеально! Тепер за 10 грн не купити й буханки хліба? Добре – білий хліб, та й взагалі хліб зло! Ковбаса не по кишені? Нам і не потрібні трансжири! Криза в державі - вівсянка, вода та надії на краще – 10 кіло за 7 днів. І то, якщо в тебе ще хоч щось є в гаманці.

P.S: Ефективність дієти збільшується зі зменшенням заробітної плати. Ідеальний варіант: 1500 грн при курсі 25 за долар!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

круто)))
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше