“Light for Life” S/S 18 ROUSSIN by Sofia Rousinovich

11 вересня 2017
Редакція
Як і раніше, Софія продовжує порушувати соціальні проблеми сучасності та знаходити дієві шляхи їх вирішення.
 
Колекція "Light for Life" розкриває красу вуличних видів спорту і демонструє необхідність поліпшення безпеки руху спортсменів і інших учасників на дорогах.
 
Софія акцентує увагу, що безпека - це справа не тільки водіїв авто, але і всіх жителів країни. Створюючи одяг зі світловідбиваючими елементами, дизайнер бренду ROUSSIN прагне зробити безпеку стильною і впровадити її в повсякденне життя. Виходячи на вулицю в темний час доби, навіть в чорному одязі, ніхто не залишиться непоміченим, тим самим, зберігши життя собі і оточуючим.
 
У колекції "Light for Life" представлені просторні урбаністичні луки, виконані з натуральних дихаючих матеріалів, для забезпечення свободи і легкості руху. Всі моделі декоровані світло відбиваючими принтами, аплікаціями і швами. У колекції також представлена ​​лінійка светрів, зновзв'язаних зі старих, з вплетеними світло відбиваючими нитками.
 
Доповнені образи прозорими сумками з ПВХ-плівки, прошитими світловідбиваючими нитками.
 
http://roussin.com.ua/
https://www.instagram.com/roussin.by.rousinovich/
https://www.facebook.com/roussin.by.rousinovich/
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com