Зимове взуття 2016-2017: модні тренди сезону

25 листопада 2016
Редакція
Вже минули основні модні покази прийдешнього зимового сезону, і нарешті навіть найвибагливіші it-girl озброєні свіжими тенденціями для вибору зимового взуття. Сьогодні українка має змогу обирати серед розмаїття виробників, немало з яких - українські.
 
Вітчизняна взуттєва мануфактура за останні кілька років вийшла на якісно новий рівень і представлена десятками імен з усієї України - від демократичних брендів жіночого і чоловічого взуття, таких як львівський бренд Касандра, до штучних київських та регіональних виробництв під замовлення. Саме час поговорити про основні моменти, вічну класику та суперечливі тренди.
 
Незмінною залишається класика - чоботи на шпильці з гострим носком з року в рік з'являються на полицях вітрин, лише злегка змінюючи форму і зовнішній вигляд. Сім-десять років тому ми пам'ятаємо їх лакованими, чорними та вогненно-червоними, п'ять років тому - високими ботфортами на фантастичних підборах. Сьогодні - це золота середина - помірні лінії та обриси, невисокі підбори, зручний підйом.
 
Класичні зимові чоботи ТМ Касандра, Львів
 
Фаворитом сезону, звичайно ж, є шкіряні та лакові чоботи на масивній підошві. Їх можна знайти в будь-якому виконанні - від повноцінних зимових чобіт на хутрі з високою халявою до черевиків а-ля Dr.Martins на шнурівці.
 
Черевики ТМ Касандра, Львів
 
Улюбленці багатьох леді - челсі та монки, до речі, існують і в зимовому виконанні. Це взуття пасуватиме до класики або стилю кежуал, але відсутність утепленої халяви варто враховувати - особливо, якщо зима обіцяє бути холодною.
 
Черевики ТМ Касандра, Львів
 
Для дівчат-поціновувачок тепла і затишку завжди доступні уггі. Джинси, тепла парка та уггі - набір для утепленого існування в зимовому місті. Але пам'ятайте, уггі не люблять води і бруду.

Поради щодо вибору зимового взуття

Ми впевнено говоримо всім стильним жінкам: не жертвуйте красою заради зими. Але і не забувайте про комфорт. Поставтеся до вибору зимового взуття як до квесту, нагородою за який стане пара нових чобіток - що може бути приємнішим для жінки?

Спочатку вирішимо, яку хочемо модель, потім шукаємо її у найкомфортнішому варіанті. Пам'ятайте, ногам має бути тепло, сухо, вільно і зручно протягом усієї зими. Якщо плануєте купувати одні чоботи на всю зиму, краще відмовтеся від онлайн-шопінгу: примірка дуже важлива. Взуйте обидва чоботи, торкніться хутра, уважно огляньте стики або прошивку підошви і саму підошву: висота, матеріал, гнучкість. Пройдіться в чобітках, оцініть ширину халяви, наскільки вільно почуваються ваші пальці ніг - це важливо.

 
Незважаючи на те, що зимове взуття краще приміряти, інтернет все ж корисний: можна вибрати на сайті та приміряти в магазині, "прицінитися", просто знайти симпатичну модель для візуальної орієнтації впродовж шопінгу. Буває і таке, що, помірявши в магазині, знаходиш таку модель онлайн дешевше або зі знижкою. І купуєш.
 
Чоботи на пласкій підошві - універсальний варіант
Наскільки це можливо, віддавайте перевагу натуральним матеріалам і зовні, і в підкладці чобітків.

Ідеальним буде варіант з двома-трьома парами взуття: високі теплі чоботи на пласкій підошві (можуть бути з замші або нубука), класичні чобітки на підборах (до середини литки або теж високі) і щось затишне - наприклад, м'які уггі. Такий набір створює можливість для безлічі комбінацій з повсякденним та верхнім одягом, "відкриває" всі можливі варіанти виходу в світ - від роботи до вечірки або недільної прогулянки з сім'єю.

 
Зручне і стильне зимове взуття - це не тільки вкладення у ваше здоров'я, але й просто привід для гарного настрою. Тому не втрачайте можливості себе потішити взуттям від Касандри.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше