Зимова колекція Lilo: вибирайте пальто і сукню "Made in Ukraine"

З українським брендом Lilo я познайомилася ще минулої осені на другому фестивалі "У пошуках Made in Ukraine", придбавши у них демісезонне пальто. З того часу з задоволенням стежу за новинками. І з радістю поділюся з вами оглядом зимової колекції суконь і пальт (що до березня включно ще досить актуально :)).

Почну з суконь. Мій вибір – 5 суконь для різних нагод, але кожна з них досить універсальна і, в залежності від аксесуарів, може підійти як для офісу, так і для побачення, зустрічей з подругами, походу в кіно чи театр тощо.

Мій фаворит – сіра довга сукня. Виглядає теплою і затишною. Хочеться в ній посидіти в кафе за чашкою какао і помріяти, а потім пройтися, не поспішаючи, вечірнім парком:)
 


Коричнева сукня з замшевим комірцем, – успішно розбавить чорно-білий офісний гардероб.
 
Універсальна чорна сукня. Вона чудовим чином адаптується до будь-якої фігури, регулюючись на талії. Крім цього, можна коригувати її довжину, а також довжину рукавів. Така сукня точно не набридне!
 
Червона сукня з комірцем зі штучного хутра.
 
І "маленька чорна сукня".
 


А тепер пальта і навіть шубка :) Великий вибір моделей. Ось, ті, що мені особливо подобаються.

Пальта "oversize" (один з помітних трендів цього сезону).
   
Пальта з капюшоном (актуально для тих, хто не любить шапки:)).
   
Пальто-піджак.
 
Світло сіре пальто.
 
Укорочені пальта.
   
Шубка з в'язаними рукавами та пальто з хутряним низом.
     
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше