Зустрічаємо весну!

22 березня 2017
Редакція
Весна вже впевнено пробирається в наші будні, а отже скоро захопить і наш гардероб ;) А як можна краще зустріти цю чарівну пору року, як не в новій сукні?! Пропонуємо вам кілька українських брендів, які допоможуть вам створити чудовий весняний, теплий образ.

Сукня з тістечками

Сукня з асиметричною спідницею від бренду Pastel. Завдяки принту з різнобарвними тістечками зробить ваш образ грайливим та смачненьким на вигляд. Саме те що треба для прогулянки містом теплого весняного дня ;)
 

Придбати можна тут

Інші сукні бренду шукайте тут

Джинсова сукня з вишивкою

Бренд Фолк Мода пропонує модницям доповнити свій гардероб гарненькою сукнею з джинсу зі стильною, лаконічною вишивкою. Ефектний образ вам гарантовано.
 

Придбати можна тут

Інші сукні бренду шукайте тут

Mary Navy Blue

Полюбляєте класику та жіночність? Бренд "Mascot" має що вам запропонувати. Ось хоча б ця сукня з пишною спідницею, кишеньками та ідеальною посадкою. Універсальний варіант, який підійде для будь-якого випадку.
 

Придбати можна тут

Інші сукні бренду шукайте тут

Яскравий дрес-код

Якщо весною вам доводиться дотримуватися офісного дрес-коду, не обов’язково обмежувати себе строгими темними сукнями. Бренд LETTER K пропонує неабияке різноманіття офісних сукенок яскравих весняних кольорів. Ось хоча б це малинове платтячко, яке підніматиме вам настрій впродовж дня.
 

Придбати можна тут

Інші сукні бренду шукайте тут

Теплої та стильної вам весни ;)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Фотограф Фотограф 23 березня 2017
Чудово
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше