Зроби свій вибір сили

23 жовтня 2015
Валерія
Коли людина народжується вона немає гріхів, вона чиста, як кришталь. В неї світла душа, не дивлячись на її походження. Тобто мале дитя – є символом чистоти, яке не є минулим батьків, а лише майбутнім свого існування!

Так можна казати про добро і зло! Звідки це приходить, що змушує ці наймогутніші сили з’являтися та як з цим жити… Це питання, котрі ніколи не матимуть точної, стовідсоткової відповіді. Тому що ми, люди, не можемо елементарно пояснити ці речі. Ми можемо звертатись до Біблії, де знайдемо сторінки про рай та пекло, про білих та чорних янголів, але науковці цю гіпотезу не сприйматимуть через скептичне відношення до того, що не можна пояснити з наукової точки зору. Проте дійсно релігійні люди будуть обмежуватись лише цими поясненнями, і так все життя – ніхто не пояснить де живуть добро і зло.

Ми здатні це відчувати, десь у глибині душі щось нам завжди підказує зворотній бік наших вчинків і дій. Нас щось підштовхує на різні дії і не завжди свідомість керує нами, а щось геть інше.

Якщо почитати книгу Дари Корній і Тали Владмирової "Крила кольору хмар", то саме там можна знайти деякі відповіді на ці філософські питання. Добро і зло в цій книзі пояснюється кольором крил янголів, котрі живуть серед людей: чорні, сірі та білі. Виявляється, кожен янгол при народженні має білі крила і вже згодом через вчинки колір може набути іншого відтінку, так само і в людей. Що в середині твоєї душі коїтиметься, яка сила імпонуватиме тобі більше за іншу, таким кольором стане твоя душа: чорна чи біла, сірої ж душі у людини бути не може!

В людині з часом з’являються ці сили: добро і зло. І що саме обирає особа, робить її такою яка вона є! Ми маємо вибір, слухаємо своє серце, свідомість, згадуємо молитви і йдемо своїм шляхом, а буває, що ти все це забуваєш, блокуєш все живе в собі та піддаєшся злу. Від самого тебе залежить на котрий бік станеш і який колір душі обереш – білий чи чорний, кольори, котрі завжди асоціювали з цими силами, порівняннями, антонімами.

Добро і зло спочатку твого народження живе навколо тебе, а з часом одночасно або ні, в тебе входить і живе в твоїй душі, і тільки від тебе залежить майбутнє кожної із цих сторін. Що ти вибереш, з цим і житимеш!
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше