Знову до рівня моря. Токопілья, Чилі

23 лютого 2016
Anna Grechishkina
Моє перше місто на березі океану - Токопілья на півночі Чилі. Я була рада знову побачити океан, наче зустріла старого друга.
 
Токопілья була колись важливим портовим містом. Тепер воно не таке важливе, але все ще залишається милим та тихим місцем для відпочинку - не надто туристичне, тож тут ви побачите більш реальне життя чилійського міста.
 
Далі я подалась до Сантьяго-де-Чилі вздовж узбережжя. Це було красиво, натхненно, сонячно, смачно, легко і приємно :)
 
Mano del Desierto - скульптура гігантської руки, розташована в пустелі Атакама в Чилі, близько за 75 км на південь від міста Антофагаста. Скульптура була створена чилійським скульптором Маріо Іраррасабалем. Він використав людську фігуру, щоб висловити такі емоції, як несправедливість, самотність, печаль. Перебільшені розміри скульптури підкреслюють вразливість і безпорадність людини. Mano del Desierto було відкрито 28 березня 1992 року. 
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше