Знаходитися у жінки під каблуком небезпечно або які туфлі модні

1 травня 2014
Plastylina

Вступ :)

Так, так, щира правда, знаходитися у жінки під каблуком небезпечно для життя - тиск під набійкою шпильки перевищує 37 атмосфер. Щоб ви собі змогли краще зрозуміти, це в два рази більше, ніж тиск у балоні з газом.

От-от, бережіться, чоловіки!
 
Туфлі давно стали певним фетишем і найважливішим елементом жіночого гардеробу. Високі підбори не тільки підкреслюють жіночність, грацію і звабливість а й створюють абсолютно особливе відчуття та настрій. Це - любов!
 
Тільки нормальні люди можуть вічно дивитися як горить вогонь, біжить вода і щось там ще, а жінки вічно можуть хотіти нову пару дуже незручних туфель, слідкувати за новинками і носитися, як божевільні, на розпродажах, де вже не так важливо чи є твій розмір, а те, що вони тобі подобаються.
 

Запорука жіночого щастя!

Нова пара туфель дійсно може змінити життя і давно минув той час, коли взуття купували не те, яке хочеться, а те, що вдалося дістати. Жіноче взуття може розповісти про власницю багато цікавого: воно є відображенням її слабкостей, світовідчуття, чуттєвості. Кількість та якість взуття в жіночому гардеробі - практично запорука щастя більшості жінок, і, як жартують самі жінки - модні туфлі й тиснуть приємно.
 
Як правило модні тенденції змінюються кожного сезону і світила моди вперто намагаються вигадати щось нове, або змінити добре забуте старе. Ну що ж, їм це вдається досить непогано, а я роблю висновки не тільки з розмірів моєї взуттєвої «шафки». Отже, давайте подивимося, що приготували нам на 2014 рік.

Tom Ford Spring/Summer 2014

Взуття від Tom Ford завжди вирізнялося з-поміж інших відомих брендів, уже багато сезонів він залишається оригінальним і стильним. Після того як Том Форд працював на Gucci та Yves Saint Laurent і створив свій власний бізнес, його бренд став дуже популярним, сукні та костюми - це окрема тема, але туфлі...не залишать байдужими нікого. Цього сезону в тренді мереживо, сітка та метал.
 

Balmain Spring/Summer 2014

Як бачимо, Balmain також взяв за основу мереживо, сіточку та різноманітні ланцюжки. Майже на всіх моделях прослідковується однаковий стиль металу та рок-н-ролу. Ще один елемент - пітон, як і минулого року, залишається в тренді.
 

Narciso Rodriguez Spring/Summer 2014

Туфлі від Narciso Rodriguez завжди тішать їхніх власниць. Використавши за ідею бахрому,  дизайнери не перестаралися і надали туфлям акуратного, вишуканого вигляду. Елементи з пітона, замші та лаку дуже органічно поєднуються і переплітаються не створюючи дисгармонії.
 

Manolo Blahnik Spring/Summer 2014

Просто бракує слів, туфлі від Manolo Blahnik не просто взуття, це маленькі витвори мистецтва. Здається, що вони й самі себе здивували цьогорічним буянням кольорів, принтів, форм та аплікацій. Дуже красиво, яскраво і оригінально.
 

Prada Spring/Summer 2014

Шоу які вляштовує Miuccia Prada заслуговуєть овацій, так як це не просто демонстрація нової колекції, а нової жінки, сильної і впевненої в собі. Колекція взуття складається з різних стилів: спортивного, вуличного, вишуканого і гламурного. Головне впевнено стояти на ногах, а це означає - в туфлях.
 

Casadei Spring/Summer 2014

Цей бред дійсно можна назвати золотим, адже більша частина колекції була виконана саме в цьому кольорі. Ідея колекції - показати еклектичне культурне багатство Марокко.
 

Louboutin Spring/Summer 2014

Не думаю що є ще хтось, хто не чув про Christian Louboutin і не впізнавав його туфлі завдяки червоній підошві?! Улюблена марка взуття. Завжди на висоті, шикарні, неймовірні! В таких можна братися завойовувати цей світ.
 

Jimmy Choo Spring/Summer 2014

Ще один геніальний дизайнер який цього разу звернувся до теми природи, екзотики і яскравої кольорової гамми. Креативний дизайнер Sandra Choi розповідає, що черпала натхнення з навколишнього середовища, різних комах і метеликів, візерунків листків та інших рослин.
 

Нові туфлі хочеться завжди!

Маленький висновок - що б там не було в тренді, яскраве взуття, пітон чи замш, обирайте туфлі які вам западуть у душу (а вони такі!), в які закохуєтесь з першого погляду і назавжди (ага, до нового шопінгу :).
Нехай кожна пара тішить вас і дає надзвичайне, неземне відчуття натхнення, сили й власної неперевершеності!

Як говорила Коко Шанель: "Мода проходить, стиль залишається".
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше