Змістовний одяг byMe — зігріває теплом і важливими сенсами

4 січня 2024
Редакція

™ byMe — місце, виплекані зі щирої й свідомої любові до всього українського. Засновники бренду, Аліна й Діма, зібрали навколо себе людей, закоханих у своє покликання. Завдяки їхній спільній роботі і захопленні тим, про що вони розповідають, купити одяг українського бренду byMe — це обрати сенси, що закохують із першої речі. Адже вони — про близьке й рідне. 

Бренд одягу byMe: українські сенси, що надихають

Бренд одягу byMe — це про щире бажання ділитися українським зі світом. Його власники, дизайнери й команда втілюють у кожній колекції. Так, жіночий одяг byMe — це: 

  • Місце сили й натхнення кожного українця — Говерла. 
  • Орнаменти Волині, що знайомлять із культурою регіону. 
  • Творчість Тараса Шевченка, у якій виплекана душа народу. 
  • «з а к о х у в а т и» в українське — місія, що її втілює бренд byMe. 
     

Теплий одяг із колекції «Глек»: особливості й сенси 

Теплий одяг із колекції «Глек» українського бренду byMe продовжує розповідати про сенси косівської мальованої кераміки. Познайомитися з ними зможеш також крізь український одяг із колекції «Закохувати в косівську кераміку». Український бренд byMe обирає ділитися її мотивами, адже вірить: в Україні її мають знати й цінувати так само як і у світі. Косівську мальовану кераміку визнано частиною культурної нематеріальної спадщини ЮНЕСКО. Крізь теплий жіночий одяг із колекції «Глек» виробник одягу byMe прагне висловити й своє захоплення нею. У малюнках на косівській кераміці відображено історію, життя, побут і звичаї Гуцульщини. У byMe прагнуть познайомити з ними й зберегти їх. Особливе місце в колекції належить творчості українських майстрів і майстринь. Невідомі пересічному громадянину, вони були шановані у світі ще за життя. Український виробник одягу прагне відкрити для українців і українок їхні імена крізь колекцію «Глек». У ній створили в’язані светри й спідниці, утеплені спортивні костюми й класичні штани, об’ємні поло, легінси й лонглсів із начосом, а ще невіддільні атрибути зими: пуховики, пальто, шапки, шарфи й рукавички. Купити теплий одяг із колекції «Глек» — зігріти не лише тіло, а й серце.

Кожен орнамент на одязі й аксесуарах особливий за змістом і метою:

  • Різні форми косівських глечиків. Серед них побачиш дзбан, баньку, калач і плесканець. Так у byMe прагнуть зберігати традиційні для гуцульського побуту форми. 
  • Олень із тарелі Надії Вербівської. Його вишили, аби познайомити з творчістю майстрині-керамістки у п’ятому поколінні. 
  • Баранець із кахлі Олекси Бахматюка. Узявши цей орнамент, український бренд жіночого одягу byMe хоче розповісти про Олексу Бахматюка — майстра, якого ще за життя називали неперевершеним. 
  • Кролик із боклажки Павлини Цвілик — однієї з найвідоміших косівських майстринь, творчість якої шанують і донині. Саме в неї гончарній справі навчилася онука — Надія Вербівська. 
  • Різні косівські кахлі. Їх побачиш на капюшоні короткого пуховика. Кахля як виріб мала важливе значення і житті гуцула від самого народження — крізь кахлі на печі дитина пізнавала світ.  
  • Говерла. У колекції побачиш Говерлу на заході сонця, а ще — вишивку її висоти «2061». Для бренду найвища точка України — це місце сили й натхнення. 

Де купити жіночий одяг від byMe?

Купити жіночий одяг від byMe зможеш двома способами. 

  • Замовляй одяг українського бренду byMe онлайн — на byme.ua чи в соціальних мережах бренду. Тут дбайливі менеджерки допоможуть підібрати розмір і довжину, дадуть відповідь на всі питання. 
  • Обирай завітати до шоуруму виробника. Його бренд українського одягу byMe має в Києві за адресою Хрещатик, 46. На примірку тебе чекають щодня з 11:00 до 20:00.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше