Змінимо життя на краще

5 жовтня 2015
kishika
Знову невдалий день. Безліч справ і обмаль часу, щоби все зробити. Кожного дня ви говорите собі, що це востаннє і ви обов’язково змінитесь, спробуєте себе у новому амплуа. Проходить день за днем, а ви продовжуєте жити звичним життям. Проте необов’язково робити кардинальні зміни у своїх буднях, достатньо виправити декілька простих звичок.
 

Звичка 1. "Що цього разу?"

Ви проспали зранку після чергової нічної переписки в соціальних мережах. І знову не встигаєте на роботу. Як завжди спізнюєтесь на 15-30 хв і дорогою вигадуєте собі виправдання. Що ж трапилось цього разу? Затори, хвора бабуся, шумні сусіди через стінку, туристи, яким треба показати дорогу… Причин можна придумати безліч, але все-таки колись їхній запас вичерпається, а терпіння вашого боса закінчиться.
Порада: Навчіться не засиджуватися вечорами за екраном монітора. Може нарешті гарно виспитесь, а водночас і керівництво порадуєте своєю пунктуальністю.
 

Звичка 2. "Я все зроблю, все-все… але потім"

Робочий день ще триває… Обідня перерва вже закінчилась. У вас ще багато роботи, але так хочеться відволіктися на чашечку кави з колегами і обговорити нову машину вашого боса, чи нового бойфренда вашої подруги, чи запитати поради щодо подарунка на день народження мами... Ви й не помітили, як вже час додому збиратись. Не встигли все зробити. Але ж робота не вовк, в ліс не втече. Щоправда в кінці місяця назбирається так багато різних звітів, матеріалів, що просидіти доведеться всі вихідні…
 
Порада: Постарайтеся правильно розподіляти ваш час на роботі. Звичайно, потрібно трішки відпочивати, тоді й робота буде продуктивнішою. Але в усьому має бути міра. Набагато легше робити все поступово та організовано, ніж в останній момент.
 

Звичка 3. "Алло! Я вас слухаю!"

Ви не уявляєте свого життя без мобільного телефону. І їх у вас навіть два. Так, ви справжній бізнесмен. Ви розмовляєте по телефону, їдучи за кермом, ходячи по магазинах, перебуваючи на дні народженні своїх друзів, гуляючи з дитиною в парку…
 
Порада: Так, ви завжди в курсі всіх подій. Але задумайтесь про ваших близьких? Їм теж потрібна ваша увага, а не тільки присутність. Живе спілкування набагато приємніше.
 

Звичка 4. "Шопоголік"

Повертаючись з роботи додому, ви забігаєте в супермаркет купити деякі продукти. Блукаючи між рядами довгого магазину, ви обов’язково знаходите крім необхідних продуктів ще багато цікавих речей, які мусите придбати. І знову зайві гроші на "потрібні" речі.
 
Порада: Завжди складайте список необхідних покупок, коли йдете в супермаркет. Він не тільки зекономить ваш час, а й гроші.
 

Звичка 5. "Я краще знаю, повір мені"

Ваші друзі знову діляться з вами своїми проблемами. Інколи навіть не питають порад, але ж ви все добре знаєте, маєте великий життєвий досвід, завжди порадите як треба правильно вчинити.

Порада: Друзі не завжди потребують порад, інколи їм просто треба комусь виговоритись, щоб на душі стало легше. Якщо ви не хочете, щоби потім вас звинувачували у чужих проблемах, не нав’язуйте своїх думок. Підтримайте людину як друг.
 

Звичка 6. "А може не треба було цього робити?"

Вечір. Ви лягаєте спати, але думки вам не дають заснути. Ви знову думаєте про те, що не встигли зробити, аналізуєте пройдений день, шкодуєте через певні вчинки. Вам навіть сняться жахливі сни.
 
Порада: Аналізувати свої вчинки – це добре. Але потрібно зробити певні висновки і жити наступним днем. І тоді, коли ви прокинетесь із позитивним настроєм, у вас з’являться нові сили і натхнення для інших починань.
 

Звичка 7 "Який я нещасний"

На роботі знову проблеми, вдома конфлікти… Ви не можете зрозуміти, чому вам так не щастить. У ваших друзів завжди все добре, на вихідних поїхали в гори відпочивати. А вас навіть не запросили. І на роботі вас недооцінюють. І так постійно…
 
Порада: Не шукайте в своєму житті тільки негативне, не зациклюйтесь на цьому. Бувають різні ситуації. Проте треба налаштовувати себе на позитив. Повірте, після чорної смуги обов’язково йде біла. Своїми позитивними думками ви будете притягувати хороші події. А думки мають здатність матеріалізуватись!
 
Цей перелік можна продовжити, і кожен з нас має ще багато своїх недоліків. Ніхто ж неідеальний?! Але якщо ж ви, все-таки, знайшли свою негативну звичку в нашому невеличкому списку, не засмучуйтесь. Сподіваємось, що ви візьмете до уваги поради і зміните життя на краще. Успіхів вам!
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше