Життя і смерть від розуму

9 грудня 2015
Петро Іва
Правда важка і страшна. Лінивцям думки, боягузам правду читати протипоказано! Читайте
без емоцій, з розумінням, від істини до істини. Мудрість в розумінні законів життя і смерті.

Замість простого щастя нездорові люди бажають модних престижу, грошей, задоволень. Хворі люди сприймають хвороби, зло як норму проживання (сподобалось, звикли), тому не борються з ними. Немає здоров’я - будуть хвороби! Мир, дружба з хворобами і злом дозволяє їм поширюватись і розвиватись до потворності.

Зло "любить" безкарність (покірність, терпіння і прощення). Ніщо не рятує людей від покарання за слабке здоров’я розуму і розвиток суспільних (ракових) хвороб. Як свідчить історія, війни (епідемії, каліцтво) - нормальне явище для сучасної цивілізації. Зброя масового знищення - прямий доказ потворності епохи нормальних інвалідів і виродків розуму. Безумство останнього, технологічно розвинутого, але заваленого брехнею і дурістю століття, довело цивілізацію до самознищення. Зникають здорова їжа, вода і повітря.

Не бажаючи думати і знати правду, люди забороняють (проклинають) здорове життя і приречені на дурість і горе. Несумісні зі здоровим життям знання, правила, ідеї, догми популярні в суспільствах інвалідів. . Відсутність здоров’я примушує інвалідів шукати замінники щастя в брехні, владі, грошах, алкоголі, завидувати тварнам і виродкам. Виродкам (лідерам хвороб) потрібні інваліди для узаконення влади брехні і хвороб в злодійських організаціях і державах. Суспільне, юридичне, наукове, державне безумство (невинне, «законне» зло) «править» до особистих і громадських трагедій.  Об’єднанні безумством (дурістю), під керівництвом виродків (брехні), інваліди радісно спішать до смерті.

Щастя не здійсненне для людей, які не мріють про нього і не борються з хворобами. Перехідна цивілізація твариноподібних людей, освічених інвалідів (інтелектуальних роботів), брехливих виродків доживає останні століття. Брехня і смерть притягує хворих. Відбувається передсмертна стагнація хворих народів, яка доводить людей до відчаю, самознищення. Діти покидають батьків-інвалідів, злодійські держави і відправляються на пошуки життя. Лише люди, суспільства зі здоровим і зрілим розумом (духовністю) продовжують життя.
 

Дію законів життя відмінити, оминути неможливо. Закони безжальні. Сенс хвороб у смерті. Суть брехні у небутті. Здоров’я - для життя. Хвороби - для смерті.

Людина - триєдиний (розум - психіка - тіло) вид життя. У людини три життя і три смерті, пов’язані між собою. Боротьба (війна) між життям і смертю, здоровям і хворобами, добром і злом, правдою і брехнею відбувається постійно. Людина діє в залежності від здоров’я чи хвороб розуму на основі правдивих чи брехливих знань в слабкому тілі. Хвороби розуму (мозку) призводять до переривчастого, вибіркового, вигідного, ідейного, брехливого, абсурдного мислення (розуміння). Без розвитку розуму люди стають твариноподібними інвалідами, з розвитком хвороб розуму - виродками. Не розвиватись, захворіти, померти легше, ніж жити. Приємно вірити в солодку брехню, знати вигідне, розуміти частково (хитро). Залежність від безумства, особливо суспільного, в рази сильніша наркотичної. Здорове (правдиве) мислення - головне в житті людини розумної.

Причини хвороб і злодіянь

1. Людина - молодесенький вид життя (немовля). Нерозвинутий захист від хвороб розуму.

2. Людина одинока на планеті. Немає, в кого вчитись розумному життю. Немає міжвидової боротьби за розвиток розуму. Самодурство, самохвальство,безкарність від самотності.

3. У людини нема природних санітарів - хижаків. Немає кому знищувати розповсюджувачів хвороб – хворих людей. Немає страху смерті розуму. Хвора людина - модна і "законна" норма цивілізації. У природі бояться хворіти, інваліди знищуються, виродки рідкість. Відсутність хвороб і хворих забезпечує здоровий розвиток і щастя.

4. Найрозумніший вид має найжахливішу хворобу - безумство. Безумство викликає божевільні радість, впертість, наглість. Чим більше божевільна людина, тим розумнішою себе вважає, і прагне влади над прородою і людьми. Хвороби психіки і розуму не болять (непомітні), тому хворі не лікуються і швидко стають інвалідами розуму (дурнями), з розвитком хвороб - виродками розуму (раковими клітинами). Представники смерті - виродки (брехуни, грабіжники, вбивці і т.д.) встановлюють свої "закони", права, правила, норми смерті у вимираючих суспільствах інвалідів від банд, партій до держав. Сили смерті (вбивство, насильство, кражі, брехня, хитрість, психічна агресія та інші гріхи) - зброя виродків.
5. Цивілізація ще не може офіційно визнати науку про людину розумну і життя розумних суспільств. Правда, мудрість, закони життя не вивчаються в більшості навчальних закладів і в офіційних "філософіях". "Філософій" багато, як алхімій.

6. У законодавчій владі не вистачає, немає мудреців для прийняття законів життя.

7. Цивілізація не може знайти спосіб знищити інформаційну хворобу - брехню. Правди в інформаційній сфері мало. Правда невигідна, колюча, страшна. Інформаційним сміттям і брехнею завалені душі (пам'ять) людей. Реклама (агресивна брехня) в моді і в "законі".

8. Здорове покоління не може вирости в середовищі інвалідів. Нерозвинутим (молодим) людям катастрофічно не вистачає мудреців для спілкування. Вони не витримують натиску брехні, безумства і звертають (зневірюються) зі здорового розвитку на хворий (смерть замість життя), чим постійно підживлюють зло і владу виродків. Непереможність зла.

9. Сучасні всезнаючі (думають, що розумні) батьки виховують більше інвалідів (іграшок), ніж здорових дітей. Кількість населення Землі зростає, а якість (здоров’я) знижується. В боротьбі за виживання (не за життя) хворих вигадуються культури, науки, партії, держави для інвалідів. Тіло і душа хочуть жити "добре", в богатстві і мало думаючи (без розуму).

10. Багато жінок вважають головним життя тіла, а не розуму, що стримує розвиток і калічить їх розум. Вони продають тіло і материнство і не здатні народжувати дітей зі здоровим розумом. Дияволи, відьми виховують виродків. Грішність жінок. І т.д.

а)  Якщо у Вас достатньо здоров’я розуму не боятись правди і розвитку розуму вивчати мудрість, то, можливо, Ви зможете досягнути щастя. Щастя - щасливе життя - життя здоровим в повазі, дружбі, любові між здоровими людьми. Здорова людина стає щасливою як клітина здорового, вічного суспільного організму. Моє, сьогодні - смертне. Шукайте здорових людей і об’єднуйтесь з ними на основі правди і повного взаєморозуміння мудрості. Тільки виконання законів життя доведе Вас до щастя.

б)  Якщо у Вас нерозвинутий розум. Розвивайтесь здорово, а не швидко. Знання без розуміння- дурна сила. Краще зрозуміти мало, ніж знати багато.(Чистити память довго і небезпечно) Вивчіть основи психології. Екскурсії в психлікарні та тюрми допоможуть встановленню імунітету від безумства. Займайтесь творчістю. Кожен день (тиждень) вивчайте з мудрості значення одного слова. Звикайте думати постійно, як дихати. Намагайтесь повністю зрозуміти різницю здорового (вічного) життя і хворого (тимчасового, смертного) проживання, виживання, доживання. 
Розуміння приведе до мудрості. Не бійтесь правди. За брехнею не сховаєшся від себе і законів життя. Постійно знищуйтте брехню
. Більшість людей з дитинства не хочуть, не можуть думати, тому нерозвинуті, хворі, нещасні та злі. 99% людей дуже *розумні*, тому мудрості не вивчають. Легше стати мільйонером, президентом, ніж щасливим. Щастя - дарунок здорового суспільного життя здоровій людині.

в)  Якщо Ви тимчасово нездоровий (хворий) - лікуйтесь правдою і мудрістю. Сміливо ставте діагноз самі собі, зрозумівши визначення дурень, брехун, крадій і т.д. Не виправдовуйтесь брехнею. Намагайтесь стати здоровим - розумним, правдивим, справедливим і т.д. Шукайте підтримки у старих здорових людей і в мудреців. Остерігайтесь дружби з собі подібними хворими. Вони пожаліють і підтримають Вас, чим посилять Вашу хворобу і доведуть до інвалідності (ідеалізм до фанатизму, п’янство до алкоголізму). Запущена, нормальна дурість невиліковна. Якщо Ви не визнаєте хворобу розуму, то ніщо не врятує Вас від інвалідності розуму. Смерть встановлюється непомітними, заразними хворобами (гріхами).

г)  Якщо Ви не хочете думати чи любите брехню, то Ви інвалід розуму. З брехливою, дурною, сліпою, п’яною радістю Ви доживете до смерті в суспільстві собі подібних. Знайдіть в собі силу зупинитись в безкінечній метушні, щоби спокійно подумати. Визнайте нормальну, звичну дурість і брехню в собі. Покайтеся перед дітьми, друзями, щоб не передати хвороби (прокляття). Якщо Вам вдасться схопитися за правду і залишки здоров’я розуму, то, можливо, врятуєтесь після довголітнього лікування серед чужих людей чи в  пустелі. Здоров’я не замінюється, не передається, не купується.

д)  Якщо Ви виродок розуму, Вас врятує лише клінічна смерть. Вам потрібно померти, щоби звільнитися від потворства і народитися здоровим.

Тут лише слова. Правдивість написаного перевіряйте, розуміючи мудрість народів світу. Бажано виправляти помилки і не сприймати написане на віру. Жити чи хворіти?! Думайте самі!

Бережіть здоров’я розуму!!!

Шукаю однодумців!  тел.066-74-898-71 , 14-11-15
Петро Іва
  
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше