Заподій їм радість: ідеї подарунків близьким

Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю. 

Г. Сковорода

Часто, шукаючи подарунок для коханої людини, ми хочемо знайти щось по-справжньому особливе, щоб відзначити, наскільки нам ця людина дорога.



Хочемо вас трохи заспокоїти, UaModna підготувала кілька порад-ресурсів, де ви можете підглянути цікаві презенти для своїх половинок. Крім того, оперативно їх замовити й отримати. Адже — те саме свято — уже от-от настане. 

MAN`s SET

Компанія виробляє якісну інноваційну спідню білизну для чоловіків, а також закуповує термобілизну для сильної половини людства.
 
Якщо говорити про переваги цього українського бренду, то зауважимо: це перший в Україні виробник анатомічнї спідньої білизни для чоловіків, як і першиий сервіс підписки на спідню білизну для чоловіків. Ба більше, купувати у них ще й дуже вигідно: кожний наступний комплекту ви отримаєте зі знижкою 20%.

А консультанти завжди допоможуть з оригінальними подарунковими рішеннями для чоловіка, брата, батька чи друга.

Pjmood

Міцний, здоровий сон — запорука бадьорості і гарного настрою на весь день. Саме тому відпочивати потрібно з комфортом, одягнувши м'яку та ніжну піжаму. 

А піжами від Pjmood — це не лише предмет нічного гардеробу, але і зручний та стильний домашній одяг, в якому зручно вставати вночі до дитини, доречно вийти до сімейного сніданку в вихідний день, комфортно дивитися серіали або читати ввечері під пледом.

Pjmood створює для вас унікальні піжами з якісних натуральних тканин. Тому радимо звернути увагу.

BlackWell

 Це не тільки якісна натуральна косметика, а й чудовий подарунок, яким можна потішити себе і своїх близьких. Пам'ятайте: натуральне завжди в моді!

AERIN

За подарунок із цього онлайн-бутика вам подякує прекрасна половина людства — дівчина, дружина, сестра, подруга або мама.
 
У них дуже багато моделей і різноманітна кольорова гамма у суконь. Широка розмірна сітка (XS-XXL), тому можете не переживати, що щось не підійде. А якщо проживаєте в Києві, обов'язково навідайте їхній фізичний магазин. 

До того ж зараз на сайті знижка — 20%. А з 12 до 15 лютого буде діяти додаткова знижка + 14%. Промокод love2019 (його потрібно вставити в поле промокодом). 

Lac Santé 

Ви готові до по-справжньому натуральної косметики? Тоді косметика Lac santé саме для Вас. Торгова марка виникла в 2007 році завдяки ініціативі українських і данських спеціалістів.

Результатом спільної роботи стали якісно нові рецептури і технології використання лікувальної грязі та інших натуральних компонентів в косметології. Висока ефективність, і, що дуже важливо, – безпека натуральної косметики Lac santé зробила її популярною серед клієнтів, які дбайливо ставляться до свого здоров’я. На сьогодні бренд пропонуємо понад 130 косметичних засобів по догляду за тілом, обличчям та волоссям, які мають не лише косметичний, але й лікувальний ефект. Буде з чого вибрати.
 

Balcony 

Український бренд одягу для дому, сну та відпочинку. Кожен виріб — втілення цінності затишку, культу особистого простору, гармонії з собою та навколишнім світом. М'які натуральні тканини, сучасний лаконічний крій, ретельність у деталях сприяють зручності та затишності виробів бренду. В асортименті ви завжди знайдете жіночі піжамні набори, нічні сорочки, халати, аксесуари для дому та сну, пляжний одяг та купальники.

Також представлена лінія домашнього одягу для чоловіків, що стане чудовим подарунком для найближчих людей. Всі вироби створюються в Україні, виробництво знаходиться у місті Львові. Фірмовий магазин Balcony розташований у Києві на Саксаганського, 110. Тепер ви знаєте, де шукати затишок:)
 

Обкладинка - pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

amaksimova amaksimova 19 лютого 2019
Мне недавно сделали подарок, я даже не ожидала. Подружка подарила эфирное масло, я думала оно обычное, как для арома-лампы, а оно так расслабляет, подруга сказала, что у него лечебное качество. Я выпросила ссылочку, и на https://sapone.com.ua/shop/category/efirnye-masla заказала себе ещё одно. Неожиданный короче получился подарок, но я очень довольна.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше