Захист шкіри від сонячних променів та негоди: чому важливо захистити ніжну шкіру малюка?

24 травня 2024
Редакція

Через те, що шкіра малюка є ніжною та вразливою, їй потрібно забезпечити належний догляд і захист від негативних зовнішніх факторів, таких як вітер, негода, сонце. Розгляньмо, чому це необхідно та яка дитяча косметика використовується для таких цілей.

Чому дитяча косметика потрібна для сонцезахисту та при негоді для вашого малюка?

Коли за вікном холодна погода та сильний поривчастий вітер або ж, навпаки, спека, шкіра малюка вимагає особливого догляду. Щоб уникнути неприємних ситуацій, вам варто підготувати спеціальні засоби, що забезпечують надійний захист від несприятливих погодних умов. Їх використання є важливим з цілої низки причин:

  • Шкіра малюка у п'ять разів тонша, ніж шкіра у дорослої людини, тому вона є чутливішою до подразнень в результаті сонячного опромінення. Для її захисту перед виходом на вулицю актуально наносити сонцезахисний крем для немовлят з фактором не менше 30. Помножені дані SPF на 5 визначають тривалість ефекту засобу. До прикладу Бюбхен сонцезахисний крем з фактором SPF-50 дозволяє малюку перебувати просто неба протягом 4 годин.

  • Надмірне сонячне опромінення шкодить стану шкіри малюка. Відсутність надійного захисту призводить до появи висипань, подразнень і навіть ран.
  • Якщо перед прогулянкою у холодну пору не використовувати спеціальний дитячий крем від негоди, то малюк може зіштовхнутися з підвищеною сухістю шкіри та її лущенням. Щоб забезпечити шкірі дитини надійний захист від пошкоджень, варто купити крем Бюбхен при вітрі та негоді.
  • Коли батьки не нехтують правилами безпеки у період спеки чи несприятливих погодних умов, шкіра у малюків стає в міру зволоженою, еластичною та стійкою до різного роду подразнень.

Шкіра у малюка вимагає ретельного і делікатного догляду не лише під час спеки, а й у холодну пору. Для цього вам слід купити крем від вітру для дітей Bubchen. Він містить олію мигдалю і каріте, дія яких спрямована на зміцнення природного бар'єра шкіри. До складу засобу також входять пантенол і вітамін Е, а бджолиний віск формує захисний шар. Крем Бюбхен від вітру та негоди також підходить для всієї родини! 

Якщо вас цікавлять засоби захисту від сонячних променів, чудовим рішенням стане сонцезахисний крем Бюбхен купити, збагачений системою фільтрів UVA/UVB. Продукт не містить ароматизаторів і барвників, а завдяки нейтральному рівню pH підходить для гіперчутливої шкіри.

Час купити крем від вітру для дітей та забезпечити сонцезахист, а здійснити замовлення варто в інтернет-магазині Mams Family!

Для забезпечення дитині безпеки у негоду чи під час спеки, вам варто обрати засоби для догляду за шкірою малюка на MAMS Family. На mams.family представлена сертифікована дитяча косметика відомих брендів, у тому числі німецького виробника Бюбхен. Інтернет-магазин дитячих товарів Mams Family має цілий ряд переваг:

  • великий вибір продукції для дітей з моменту народження;
  • відмінна якість кожної одиниці товару;
  • відправлення в найкоротші терміни та доставлення по всій Україні;
  • професійні консультації.

Попіклуйтесь про захист шкіри дитини, адже від цього залежать її комфорт і здоров'я!




 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше