З чим носити спідницю The Lace цього літа

17 травня 2023
Редакція

Оверсайз та спорт-шик поступово йдуть у минуле. Знову актуальна підкреслена жіночність, стрункі форми, стримана чуттєвість. Український бренд The Lace розробив лімітовані колекції, де літні спідниці – база образу.

Модні фасони літніх спідниць

Перевага класичним рішенням у сучасній інтерпретації. Лаконічна пряма спідниця The Lace довжини міді з еластичного трикотажу не заважає рухатися, ідеально підкреслює контури силуету, демонструє результати дієти та завзятих тренувань.

Доповнюють базову літню лінію два варіанти спідниць із натурального льону:

  • довжина міді, крій олівець, розріз вздовж лівої ноги;
  • довжина міні, ледь помітна трапеція, верхня частина відкриває лінію талії, пояс частково відокремлений від основи спідниці.

Мінімальний декор, ніяких принтів, орнаментів, 3D-прикрас притаманні модній стилістиці «тихої розкоші». Вироби The Lace відрізняються бездоганним кроєм, якісними тканинами, ретельним обробленням швів.

Кроп-топ та лаконічна спідниця – тренд літа

Мініатюрні топи – головне альтер его безформного худі часів пандемії. Коротка кофточка відкриває лінію талії, підкреслює красу фігури, колір засмаглої шкіри. The Lace створив колекційні моделі, що складають готовий комплект зі спідницями. Легко експериментувати з кольорами: ахроматичні чорний та білий, натуральні бежевий та фісташковий доповнюють один одного.

Літній тренчкот

Аристократичний шик: замість трикотажного кардигана або світшота прохолодного вечора образ із літньою спідницею доповнює легкий тренч. Єдина стилістика та кольори створюють неймовірно стильні інстаграмні луки.

Жакет доповнює літню спідницю

Обов'язковий елемент ділового стилю в колекції The Lace перетворюється на спокусливе кімоно з льону. Акцент – рукави, що розширюються. Цікава жіноча інтерпретація парадного військового мундира з ніжно-бежевого льону з накладними кишенями, заокругленим краєм і тонким поясом.

Сандалі зі смужками шкіри

Літні кросівки та кеди залишаємо для ранкових пробіжок та тенісних кортів. Для відпустки, міської прогулянки чи зустрічі з друзями комбінуємо літню спідницю із сандалями на міцній підошві. The Lace розробив кілька моделей з різним поєднанням та шириною смуг з натуральної шкіри. Широкі смужки шкіри перегукуються з відкритою лінією талії, забезпечують вентиляцію.

Лімітовані літні колекції з льону, тонкого трикотажу та натуральної шкіри доступні на офіційному сайті бренду The Lace. Складіть свою капсулу на основі літньої спідниці українського бренду.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше