З чого почати якщо Life загнало нас у глухий кут

23 січня 2017
Тanya Balyta
Напевне в багатьох в житті був такий момент, коли ви задумувалися про те, а що далі? Тобто ви зупинилися на мить і подумали про те, що, можливо, ви кудись не туди повернули. Щось пішло не так. Згадуючи дні, які минули, ви і не помітили, що зробили щось незвичне чи щось таке, що ніколи не робили. Тобто ви автоматично робите кожного дня одне і те ж. Але все ж таки одного дня відчули якісь зміни...

І тут ви задумалися……потрібно щось змінити. Але що саме? З чого почати? Як зрозуміти, що саме змінити або просто, можливо, робити все те ж саме, тільки трішки в іншій послідовності? Або ще є такий варіант  - просто переглянути свої погляди на те, що ви робили. Тобто якщо ви колись дивилися на червоний колір і бачили просто червоний, то, можливо, варто придивитися і побачити в ньому певний відтінок жовтого чи рожевого!

Найпростіший спосіб щось змінити - просто написати список бажаних змін. Потрібно почати з того, що для вас є найголовнішим, а далі вже обирайте самі. Виконавши одне, плавно переходьте до іншого. Також варто поповнювати список. Таким чином ви урізноманітните своє життя.

Можна взагалі почати з найпростішого, наприклад, сказати будь-яким незнайомцям комплімент: чи це дівчина, чи хлопець, чи дитина, чи старша людина - нема значення. Реакція деяких людей, звичайно, буде незвичною, але дехто подякує або посміхнеться вам у відповідь. В цей момент ви відчуєте себе так, наче ви перестрибнули вище своєї голови. Після того як ви поекспериментували з найпростішим, піднімайте свою планку все вище. Не пройде багато часу і ви зрозумієте, що прості маленькі дрібнички настільки кардинально змінили ваше життя, що ви б ніколи про це і подумати не могли.

Але найкраще, звичайно, просто не допускати таких моментів, які викликають думки, котрі вас тільки заплутують. А як це зробити? Дуже просто - брати від життя позитив, та ділитися ним з оточуючими!!!
 
Buzzy
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше