Ювелірні прикраси від Mattia Cielo в il Cammeo

16 листопада 2022
Редакція

Чи можуть ювелірні прикраси мати енергетичний вплив на людей? Ще б пак! Адже кращі витвори визнаних майстрів надихають, чарують, викликають захоплення, примушують замислитися. Подекуди складаються враження, що коштовності немов розповідають свою історію, яку відображено у вишуканій грі форм та ліній, блиску дорогоцінних металів та каменів. Все це сповна стосується прикрас від відомого бренду Mattia Cielo, які українські поціновувачі ювелірного мистецтва мають змогу придбати в одному з бутиків відомої мережі il Cammeo. Філософію бренду, який назвали справжнім уособленням динамізму та технологічних досягнень третього тисячоліття, одразу збагнути не просто. Адже створені ювелірним домом коштовності поєднують в собі як сталі, класичні уявлення про те, якими мають бути досконалі прикраси, з сучасним баченням. 

В кожному виробі немов б’ються серця двох світів. Одне з них належить традиційному італійському ювелірному ремеслу, з його оспівуванням природної краси, використанням натуральних матеріалів та ручної роботи й, безперечно, вишуканим смаком. Поетичність та захоплення історією рідної землі поєднується з невичерпною енергією сучасності. Друге серце — це застигла в русі кінетика, яка створена за допомогою досягнень інноваційних технологій. Тут народжуються нові тенденції та бачення майбутнього ювелірного мистецтва. Mattia Cielo вважає, що воно полягає у беззаперечній повазі до яскравої індивідуальності кожної людини та її праві бути собою. Кожна коштовність від бренду — це немов справжня поетична метафора, зміст якої творці намагаються донести до своїх шанувальників. Коли починаєш розуміти «мову», якою розмовляють ювелірні прикраси Mattia Cielo, то одразу бачиш перспективу розвитку стародавнього ремесла. Рух уперед не зупинити, але й старі надбання не варто викидати на смітник історії.  

Чим приваблюють ювелірні прикраси від бренду Mattia Cielo 

Як відомо, ювелірне ремесло завжди передавалося майстрами з покоління у покоління. Набуті навички та сприйняття досконалості формувалися під впливом старших наставників. Тому дуже непросто в самостійній роботі уникати повторень та шаблонних, традиційних рішень. У випадку з коштовностями від бренду Mattia Cielo це повністю виключено:

  • Кожна прикраса має глибоку індивідуальність та яскраву «особистість». 
  • Вона немов хоче вражати та справляти враження красою та досконалістю.
  • Проте робить це по своєму, без копіювань та повернень до добре забутого старого. 

Хоча, що дуже дивно, почерк майстра відчувається одразу. 

Усі вироби виглядають дуже природньо. Здається, що їх знайшли десь на березі гірського озера чи посеред глибокого каньйону, а не створили завдяки поєднанню майстерності та натхнення ювелірів. Але складається враження, що прикраси мають якесь неземне походження, як шматочки метеоритів чи інших космічних «прибульців». Це відчуття не покидає кожного, хто споглядає за дивовижним розкриттям природних образів за допомогою чорного золота та титану. Варто особисто ознайомитись з колекціями бренду Mattia Cielo в одному з ювелірних бутиків il Cammeo, щоби насолодитись захопливими прикрасами та надихнутись прихованою в кожному з них енергією безмежного Всесвіту. 

Mattia Cielo: класика, народжена сучасністю

Деякі шедеври від італійських майстрів вже стали справжньою класикою, якщо, звичайно, доречно так називати знамениті браслети-пружини та сережки-кільця. Адже ці аксесуари від ювелірного будинку не тільки вважають справжнім еталоном витонченості, стилю та тонкого смаку, але й називають символом авангардизму третього тисячоліття. Дійсно, диву даєшся, як значний розмір сережки-кільця (його діаметр може складати 8 см) не заважає йому виглядати витонченим та невагомим. Може, дійсно, це тому, що вони прибули до нас з космосу, а майстри Mattia Cielo просто знають, де шукати таку красу?

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше