Яскраві емоції та стиль від бренду Myata

2 березня 2017
Редакція
Попит та цікавість до одягу Made in Ukraine серед сучасних українок збільшується з кожним днем. Це й не дивно, адже українські бренди пропонують справді модне та сучасне вбрання, яке за якістю значно відрізняється від мас-маркету і водночас не коштує надзвичайних грошей. 

Чудовим доказом цього є молодий український бренд жіночого одягу Myata. Заснований у квітні минулого року, за цей час він зумів привернути увагу та знайти чимало прихильниць серед українських модниць. 
 
Засновницею і дизайнером є Мар’яна Голюк. Вона зібрала невелику команду професіоналів, які під її пильним керівництвом займаються виготовленням прекрасних колекцій. Кожна модель виготовляється дбайливими руками працівників бренду – адже тільки так можна переконатись у якості виробу. У розробці колекцій бере участь вся команда, а кожна деталь продумується до дрібниць – крій, обробка, оздоблення, моделювання. Всі лекала на 100% унікальні, а використання міжнародної розмірної сітки забезпечить вам ідеальну посадку на будь-якому типі фігури. Таким чином вбрання від бренду Myata стане вашим улюбленим у гардеробі.
 
Основна мета компанії – наповнити кожен день сучасної жінки емоціями та стилем. Особливість моделей бренду – це якість, вишуканий стиль та колір. А колір – це життя. Засновниця переконана – кожен здатний стати справжнім художником і комбінувати улюблені кольори з багатої палітри, щоб додати індивідуальності своєму стилю. А унікальні особливості кольору та майстерне поєднання відтінків здатні творити чудеса і дозволять вам відчувати на собі захоплені погляди оточуючих.

Одяг від бренду Myata створений для сучасних, стильних, активних жінок, котрі цінують якість та стиль. Саме їхнє вбрання вдало доповнить як повсякденний, так і святковий образ.
 
Зараз в асортименті бренду представлений широкий вибір різноманітних суконь, сорочок, спідниць, які завдяки своєму крою та стилю залишатимуться актуальними впродовж кількох сезонів. Це вбрання дозволяє експериментувати, кожного разу створюючи неймовірний образ, і знову й знову зачаровувати своїм виглядом.

 
В січні цього року відкрився перший фірмовий магазин Myata в ТЦ Олімпійський - нове місце для комфортного шопінгу. Тут ви легко зорієнтуєтесь і знайдете саме те, що вам потрібно, адже весь асортимент поділено на сегменти відносно кольору – ви одразу збагнете, чого саме прагне ваш сьогоднішній настрій.
 
До речі, неодмінно завітайте в магазин, щоби познайомитися з новою весняною колекцією, сповненою яскравих свіжих кольорів – серед асортименту ви знайдете як більш консервативні, стримані моделі, так і романтичні з рюшами та оборками. Таким чином ви зможете оновити свій гардероб стильними та яскравими речами, підібрати ідеальну одежину, котра підійде для будь-якої нагоди, настрою чи події. Виробники старанно працюють і кожні 2 тижні пропонують нові й тильні оновлення модельного ряду.
 
Отож, висновок: завітайте у фірмовий магазин бренду Myata в ТЦ Олімпійський, не пошкодуєте – широка кольорова гама та асортимент не залишать вас байдужими.

А також слідкуйте за оновленнями на сторінках бренду в соціальних мережах:
Facebook
Instagram
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше