Яскрава класика від українського бренду ZHURAVEL’

8 квітня 2016
Редакція
Існує думка, що чоловіки приділяють менше уваги вибору одягу та аксесуарів. Кажуть, що для базового чоловічого гардеробу достатньо кількох футболок різного кольору, двійко джинсів, піджака, сорочки та декількох пар взуття на всі випадки. Проте сучасний успішний чоловік просто зобов'язаний ретельно стежити за своїм гардеробом, адже одяг відображає не тільки його внутрішній світ і підхід до справ, а й вміння себе подати. Тому, чоловічий одяг сьогодні - не менш експериментальне поле для дизайнерів, ніж жіночий. Українські модельєри регулярно створюють абсолютно різні колекції, намагаються надати сучасній мужності нових рис та зберегти при цьому елегантний і природній вигляд.

От, наприклад, український бренд ZHURAVEL’ нещодавно презентував свою нову колекцію чоловічих костюмів під назвою "Баро". Колекція виконана з прямим натяком на англійський стиль, дещо полегшена в деталях. Дизайнер Алла Журавель відійшла від класики та дозволила собі трішки порушити стандарти у формах кишень та місці їх розташування. Цим надала костюмам цікавішого вигляду. У всіх моделях проглядається лінія контрасту в обробці, основної тканини з підкладкою, фурнітурою.
 
Це явно щось нове, оригінальне та яскраве. Завдяки авторській розробці дизайнера, моделі відверто відрізняються від вже набридлих офісних темних чоловічих костюмів, які сьогодні пропонують нам на ринку.
 
Також команда ZHURAVEL’ зараз активно працює над підготовкою жіночої літньої колекції, яку незабаром презентуватиме. Тут дизайнер справді здивує, адже для моделей використовуються власноруч розписані тканини, яких ви більше ніде не знайдете, бо все виконано в одному варіанті та екземплярі.  А додатком буде лінія чоловічих літніх піджаків, які будуть ще яскравішими, м'якшими, легшими і не менш унікальними.
 

 
Дизайнер повертає в моду класику та справжню елегантність, чим отримує симпатію від великого відсотка клієнтів-чоловіків. А це, на думку творця, неабияк надихає та тішить.

Логічно виникає запитання, що ж це за бренд ZHURAVEL’?

Бренд ZHURAVEL’ зародився з ідеї та бажання створювати одяг. І у 2013 році його засновниця Алла Журавель наважилась почати власну справу - виготовляти одяг і працювати індивідуально з клієнтами у пошитті виробів. Тоді у лютому відкрилася перша майстерня дизайнера, яка спеціалізувалася на виготовленні жіночого та чоловічого одягу. Сьогодні їх уже дві – одна у м. Бровари, інша у Києві.

Вироби від ZHURAVEL’ - це тонке відчуття стилю, унікальність, втілення інтелігентності та стриманості у кожному образі. Одяг, створений з душею для тих, хто прагне комфорту та не схвалює шаблонність.
 
Метою, якої хоче досягти компанія, є мережа магазинів TM ZHURAVEL' - авторського, дизайнерського одягу, з повномасштабним асортиментом від нижньої білизни до верхнього одягу. Такого, в якому покупці мали б змогу одягнути себе з ніг до голови і не витрачати час та сили на виснажливі пошуки різних товарів.

Зараз бренд пропонує широкий вибір одягу для жінок – спідниці, блузи, топи, сукні, пальто, шорти, сарафани та весь верхній одяг. Для чоловіків - це костюми, сорочки, шорти, брюки, футболки.
 
Образ жінки від ZHURAVEL' звабливий, але не вульгарний. Чоловіки мають дещо консервативний, стриманий вигляд, але водночас елегантні та вдягнені зі смаком.
 
"Я не роблю з одягу арт, я роблю одяг, який можна легко в житті носити та застосовувати. Моє мистецтво, можливо, для когось здасться буденним, але буденність - це є суть життя, це те життя, яке ми проживаємо кожен день", - ділиться Алла Журавель.
 
Бренд орієнтований на всіх споживачів, різних вікових категорій, людей, яким буде близький по духу та смаку такий стиль. На сьогоднішній день одяг цього бренду продається в "UA MADE Fashion" в Глобусі. А в найближчому майбутньому планується відкриття першого фірмового магазину ZHURAVEL’.

Якщо ви віддаєте перевагу класиці, але прагнете виглядати стильно і водночас елегантно та витончено, пропонуємо вам відвідати показ ТМ ZHURAVEL’ який відбудеться 8 квітня у приміщенні Малої Опери за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 5.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше