Який повербанк зі швидкою зарядкою вибрати?

24 квітня 2024
Редакція

Powerbank — дуже корисний аксесуар для власників мобільних пристроїв і ноутбуків. Додаткова батарея дає змогу суттєво збільшити час автономної роботи портативних пристроїв. Тож, коли немає доступу до розетки, а батарея мобільного обладнання розрядилася, то на допомогу прийде павербанк з цього списку https://www.aks.ua/catalog/dopakkym/.

Швидка зарядка в powerbank: коли це корисно?

Технологія швидкого заряджання була розроблена для скорочення часу передачі енергії. Однак для того, щоб використовувати весь потенціал процесу, всі гаджети повинні підтримувати цей режим роботи, зокрема й кабель.

На які параметри варто звернути увагу під час вибору повербанка?

Під час вибору повербанка потрібно звертати увагу насамперед на його ємність. Значення виражається в міліампер-годинах. Що більша ємність акумулятора, то більше пристроїв ви зможете зарядити за один цикл. Хороші повербанки пропонують ємністю 30000 мАг, а знайти їх можна за посиланням: https://www.aks.ua/catalog/dopakkym/emkost-mach/30000. Таким чином, якщо у вашому смартфоні встановлено акумулятор ємністю 5000 мАг, то це означає, що ви зможете зарядити пристрій чотири рази.

Якщо ваш смартфон підтримує технологію бездротової зарядки, ви можете пошукати повербанк, який працюватиме з бездротовим стандартом Qi. Швидкість зарядки не така швидка, як при дротовому підключенні. Але це рішення зручне тим, що досить наблизити смартфон до корпусу універсального акумулятора, щоб почати процес зарядки.

 Також під час купівлі повербанка потрібно дивитися на кількість портів USB, якими він обладнаний. Якщо крім телефона у вас є ще й планшет або інший пристрій, два порти — це абсолютний мінімум. Варто додати, що в повербанках дедалі частіше використовуються роз'єми USB-C, які пропонують більш швидку зарядку, ніж стандартні версії USB-A.

 Powerbank дуже часто доводиться носити з собою, тому потрібно звертати увагу на його габарити і вагу. Занадто важкий акумулятор буде тільки зайвим тягарем. Іноді краще купити пауербанк трохи меншого розміру, щоб ним було зручно користуватися.

Висновок

 Отже, ми розглянули всі основні переваги додаткового акумулятора. Тепер ви зможете без проблем знайти відповідний під ваші потреби Powerbank. Звичайно ж ми рекомендуємо вибирати моделі, що підтримують технологію швидкої зарядки, оскільки це істотно підвищить рівень комфорту використання портативного обладнання: телефонів, планшетів, ноутбуків тощо.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше