Яким вбранням дивували зірки на церемонії Оскар 2014?

7 березня 2014
Plastylina
Зазвичай, це пафосне буяння приголомшивих суконь та яскравих талантів відбувається в останню неділю лютого, але цьогорічна церемонія проходила другого березня в зв’язку з Олимпійськими іграми.
 
Давайте разом оглянемо номінантів та володарів золотої статуетки, але не з точки зору їхніх досягнень в кіноматографії, а їхнього вибору вбрання для червоного килимка.

Найкраща чоловіча роль

Не зважаючи на те, що чоловікам набагато простіше обирати собі одяг, цьогорічний володар статуетки Метью МакКонахі обрав оригінальний білий піджак та метелик від Dolce & Gabbana. Актор отримав свій перший Оскар за роль в кінострічці "Далласький клуб покупців”. Його дружина Камілла Алвес обрала ніжно-рожеву сукню того ж бренду.

Суперником МакКонахі був сам "Бетмен" - Крістіан Бейл ("Афера по-американски"), котрий, як і його дружина Сібі, обрав стриманий чорний колір від Dolce&Gabbana.

Леонардо Ді Капріо знову був в номінації і знову залишився без омріяної нагороди, що спричинило море сліз та обурення жіночої половини нашої планети. Актора в костюмі Armani номінували за роль у фільмі "Вовк з Уолл-Стріт".

Інший актор -  Чіветел Еджифор ("12 років рабства") в костюмі Rake, черевиках Christian Louboutin та годинником Montblanc позував в компанії рудоволосої Сари Мерсер в темно-синій сукні Suzanne Neville.
Останній номінант Брюс Дерн ("Небраска") був у вишуканому чорному костюмі Martin Katz в компанії дружини Лаури Дерн, вбраній в Alberta Ferretti.
 

Найкраща жіноча роль

Золоту статуетку отримала актриса Кейт Бланшет за роль у фільмі "Жасмин". Кейт в елегантній кремовій сукні від Armani, поцяцькованій мерехтливими лусочками в сережках Chopard, виглядала приголомшиво! Вона виголосила дуже натхненну промову, подякувала своїм суперницям та жартома послала зі сцени хештег “викуси” (#suckit) Джулії Робертс, котра на всі 32 посміхалася в Givenchy Couture.
 
Сандра Баллок ("Гравітація") обрала вишукану синю сукню від Alexander McQueen, Еймі Адамс ("Афера по-американски") продемонструвала синю сукню строго крою з відкритими плечима Gucci Сouture, яка їй дуже личила, та довершила свій образ прикрасами від Tiffany.

Найулюбленіша акторка Америки Меріл Стріп поєднала блузу кольору слонової кості та чорну довгу спідницю від Lanvin. Джуді Денч ("Філомена") не змогла приїхати на церемонію, перебуваючи в Індії.
 

Найкраща чоловіча роль другого плану

І хто б міг сумніватися, що її отримає Джерад Лето?! Кіноспільнота присудила йому цю нагороду за роль в фільмі “Далласький клуб покупців”. На червоному килимі він з’явився з мамою та братом. Актор обрав білий піджак Saint Laurent та червону краватку-метелик. Найбильше тішить те, що в своїй промові він згадав про Україну та Венесуеллу:

…”Усім мрійникам у цілому світі, які зараз нас дивляться, з України та Венесуелли - ми думаємо про вас в той час як ви боретеся за те, щоб ваші мрії у ваших серцях ожили. Не можливе - можливе і ми в це віримо”…

На Оскар претендували також Майкл Фассбендер (“12 років рабства”) та Бредлі Купер (“Афера по-американськи”) які обрали завжди неперевершеного Tom Ford. Баркхад Абді, котрий дуже переконливо зіграв роль сомалійського пірата в фільмі “Капітан Філіппс” прийшов в костюмі від Calvin Klein. Джона Гілл ("Вовк з Вол Стріт") одягнув класичний Dolce&Gabbana.
 

Найкраща жіноча роль другого плану

Свою першу золоту статуетку отримала Лупіта Ніонго за роль у стрічці «12 років рабства». Її  блідо-блакитна сукня Prada Сouture викликала фурор. В цій номинації також були Джулія Робертс (“Серпень”) в чорній мереживній сукні з баскою від Givenchy, Дженіфер Лоуренс («Афера по-американски») не розчарувала прихильників - спіткнулася й впала вдруге, тільки цього разу - в червоній яскравій сукні від Dior. Джун Скуіб (“Небраска”) прийшла в Tadashi Shoji, а Саллі Хоакін (“Жасмин”) в завжди чарівному Valentino.
 

Зіркові пари

Найкращою парою на червоній доріжці були Бред Піт в смокінгу від Tom Ford та Анжеліна Джолі в неперевершеній сукні Elie Saab, яка, однак, не притаманна її звичному стилю через надмірне мерехтіння. Вечірній туалет вона доповніла клатчем та туфлями Ferragamo. Цього року жоден з них не був номінованим, але Джолі була удостоєна гуманітарною нагородою імені Джина Хершолтта за благодійну діяльність.
 
Також згадаємо подружжя "Тора" - актора Кріса Хемсворта та Єльзу Патакі, яка перебуває на останніх місяцях вагітності. Хельга, як і Джолі обрала сяючу сукню Elie Saab, проте фасон підібраний був не вдало, сильно підкреслюючи великий животик. Кріс вбрав костюм-трійку від David August.

Олівія Уайлд з’явилася на церемонії зі своїм коханим - Джейсоном Судейкісом, котрий минулого року зробив акторці пропозицію руки і серця. Особливий стан Олівії надає їй шарму та привабливості.  На відміну від дружини “Тора”, Олівія зробила кращий вибір  - довгу чорну сукню Maison Valentino. 

Ще одне “гаряче” подружжя -  Чанінг та Девон Татум (обом заздрять по півпланети) невимушено позували фотокамерам. Дженна обрала кремову сукню з пір’ям страуса Reem Acra, а Чанінг прийшов в скромному чорному костюмі.
 
Подружжя Сміт теж відвідало червону доріжку, Джада обрала шовкову сукню з шлейфом від Versace, а Уілл був просто Man in Black :)

Порцеляново - тендітна Каліста Флокхарт у вишуканій сукні Andrew Gn в обіймах Гаррісона Форда в Giorgio Armani демонстрували істинний голлівудський шик.
 
Інші зірки, які прийшли підбадьорити коллег чи позловтішатися з їхніх невдач теж дуже уважно поставилися до питання свого вбрання. Шерліз Терон прийшла в чорній сукні Christian Dior з прозорими брительками, Ен Хетевей  - в чорно-золотій сукні від Gucci, Віола Девіс - в смарагдовій сукні Escada.

Досить цікаво виглядала Марія Менунос в Johanna Johnson, а Крістен Белл як і Крістiн Ченовет прийшли в сукнях від Roberto Cavalli. Емма Уотсон дуже скромно, але зі смаком “обіграла”  вбрання від Vera Wang (досі важко не бачити в ній Герміону:)).

Пенелопа Круз виглядала як давньогрецька богиня в рожевій сукні Giambattista Valli. Кейт Хадсон віддає перевагу сукням світлих кольорів і цього разу не зрадила своїй звичці, обравши Atelier Versace. Леді ГаГа здивувала всіх тим, що прийшла у звичайній (сукню з м’яса важко перевершити:)) рожевій з кремово-коричневим візерунком сукні від Atelier Versace Couture.

Лайза Міннеллі могла б обрати щось більш вишукане, але прийшла в костюмі від Vintage Halston. Сара Полсон теж обрала одну з чудових суконь Elie Saab. Ще дуже оригінальне плаття, яке особисто мені припало до смаку, було в Гленн Клоуз від Zac Posen. Голді Хоун підтвердила своє ім’ям вбранням від Versace.

Дуже яскраво виглядала Габурі Сідбе в пелюстковій сукні ручної роботи Theia. Кевін Спейсі прийшов у оригінальному костюмі Burberry, підтримуючи свій теперішній образ з серіалу “Картковий будинок” який з захватом дивиться вся Америка. Джозеф Гордон-Левітт та Зак Эфрон зупинилися на Calvin Klein.

Наша українська акторка і дівчина Бонда Ольга Куриленко виглядала досить елегантно та скромно в кораловій сукні від Suzy Amis Cameron.
 
Якщо підбити загальний підсумок, серед цьогорічних вбраннь переважали світлі кольори, переважно оздоблені сяючим камінням та іншими елементами, легких тканин, а чорний як завжди в тренді і надалі не поступатиметься іншим кольорам. Жінки  віддали помітну перевагу таким дизайнерам як Elie Saab, Versace, Dior, Gucci, Roberto Cavalli. Чоловіки - Calvin Klein і Tom Ford.

Атмосфера на церемонії була дуже веселою: Елен ДеДженерес вела церемонію в костюмі феї, Джеред Лєто бешкетуав (в 42 то роки), перекривлюючи всіх і дуркуючи, псуючи іншим фото, а Меріл Стріп та Еймі Адамс підтанцьовували реперу Фареллу Уільямсу.

Зірки не лінувалися робити і викладати селфі (самсебе) фото для своїх соц мереж, не говорячи вже про те, що прямо в залі почастувалися піцою, замовленою Елен ДеДженерес.
 
Оскар не Оскар – виглядайте завжди вишукано! Мода проходить, а стиль залишається. Будьте красивими не тільки ззовні, а й з середини.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Катя 9 березня 2014
Після статті захотіла передивитися церемонію. :)
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше